Σ. Ξυνίδης: To ΠΑΣΟΚ θα είναι δίπλα στην κυβέρνηση

Παραλαβή - παράδοση γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009 17:46
A- A A+

«Εμείς ως ΠΑΣΟΚ θα είμαστε δίπλα στην κυβέρνηση σε όλα αυτά τα οποία υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό», δήλωσε ο νέος Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης κατά την τελετή παράδοσης και παραλαβής στα γραφεία του Κινήματος στην οδό Ιπποκράτους.

«Θα σας στηρίξουμε, θα σας βοηθήσουμε, και θα συνεχίσουμε τη δική μας πορεία προς το μέλλον της οργάνωσης σε αυτό το τιμημένο κομμάτι του οργανωμένου ΠΑΣΟΚ που έχει δώσει δεκαετίες τώρα πολύ μεγάλους αγώνες και έχει καταφέρει να οδηγήσει την χώρα σε πολύ σοβαρές στιγμές της ιστορίας της», τόνισε.

Σ. Ξυνίδης: To ΠΑΣΟΚ θα είναι δίπλα στην κυβέρνηση

Σ. Ξυνίδης: To ΠΑΣΟΚ θα είναι δίπλα στην κυβέρνηση

Σημείωσε ακόμη ότι τώρα είναι η πλέον ιστορική στιγμή της παράταξης και πρόσθεσε ότι «με συναίσθηση της ευθύνης που έχουμε όλοι μας, εμείς από το κόμμα, εσείς από την κυβέρνηση, πιστεύω ότι θα κάνουμε περήφανο όλο τον ελληνικό λαό, που έχει αυτό το κόμμα στο πολιτικό του σκηνικό και αυτή την κυβέρνηση στην εξουσία».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ξυνίδης χαρακτήρισε «σημαντική» αυτή τη στιγμή, που «το ΠΑΣΟΚ προέρχεται από μια μεγάλη εκλογική νίκη» και δήλωσε ότι όλοι περιμένουν από αυτό να συνεχίσει αυτή την πορεία που ξεκίνησε από το 2005, μετά από την εκλογική ήττα του 2004.

Υπογράμμισε πως όλα αυτά τα χρόνια έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα σε αυτή την κατεύθυνση και από την Μ. Ξενογιαννακοπούλου και από τον Ν. Αθανασάκη και από τον Γ. Ραγκούση.

Επεσήμανε δε πως φιλοδοξεί να είναι συνεχιστής αυτής της μεγάλης προσπάθειας και να μπορέσει να προσαρμόσει τις ανάγκες του κόμματος στις καινούριες συνθήκες, με την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ που, πλέον, τα μάτια όλων των Ελλήνων είναι στραμμένα πάνω της και περιμένουν να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους.

«Το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ επέλεξε το πρόσωπό σου Σωκράτη για να δοθεί συνέχεια σΆ αυτήν, την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται, πάντα με βάση τις αποφάσεις και τις επιλογές του Προέδρου, βεβαίως και των οργάνων του Κινήματος, που μαζί με τον Πρόεδρο, δρομολογούν τη δουλειά που εμείς κάνουμε», ανέφερε από την πλευρά του ο απερχόμενος γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης.

Γ. Ραγκούσης: Κυβέρνηση και Κίνημα θα ανταποκριθούν στην εντολή του ελληνικού λαού

Γ. Ραγκούσης: Κυβέρνηση και Κίνημα θα ανταποκριθούν στην εντολή του ελληνικού λαού

«Εμείς είμαστε απλοί στρατιώτες, μας ανατίθενται οι ευθύνες και με μεγάλη χαρά νοιώθουμε τη στιγμή που τις παραδίδουμε. Ο Νίκος σε εμένα, εγώ σε εσένα», πρόσθεσε.

Ο κ. Ραγκούσης ευχήθηκε τέλος στον κ. Ξυνίδη καλή δουλειά. «Όλα θα πάνε καλά και νομίζω ότι δεν θα υπάρχει σε κανέναν καμιά αμφιβολία για το ότι κυβέρνηση και Κίνημα θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό για να ανταποκριθούν στην εντολή του ελληνικού λαού», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στην τελετή συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης, ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Ρ. Σπυρόπουλος, καθώς επίσης και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Γ. Μίχας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή