Δ. Αβραμόπουλος: Να ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009 19:08
A- A A+

Την πρότασή του επανέλαβε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλους, μετά τη συνάντησή του με τον ανθυποψήφιό του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

«Αυτήν την ώρα πρέπει να ανοίξουν και πάλι διάπλατα οι πόρτες. Και ο μόνος τρόπος είναι, σ΄ αυτήν την ιερή πράγματι στιγμή ανάδειξης της φυσικής ηγεσίας της παράταξής μας, να μπορέσουν όλοι να συμμετάσχουν, κατά τρόπο οργανωμένο και συστηματικό» σημείωσε και εξήγησε πως αυτό θα γίνει υπό μία βασική αρχή: «Ότι όλες και όλοι, που θα ανταποκριθούν σ΄ αυτήν την πρόσκληση, θα αποδέχονται τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας. Αυτό μπορεί να γίνει όχι απαραίτητα, με μία δήλωση αλλά με μία καταγραφή πάνω από τους εκλογικούς καταλόγους».

Παράλληλα διαβεβαίωσε πως και την επομένη της εκλογικής αναμέτρησης, «θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί».

Ερωτηθείς τι θα κάνει αν καταψηφιστεί η πρότασή του από την Κεντρική Επιτροπή, σημείωσε πως δεν πρέπει να προκαταλαμβάνεται η θέση της.

Πρόσθεσε μάλιστα πως «τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής είναι μαχητές αυτής της παράταξης, που όλα αυτά τα χρόνια ήταν στην πρώτη γραμμή της συλλογικής μας προσπάθειας, που πιστεύουν στις αρχές και στις αξίες και που πάνω απ΄ όλα αισθάνθηκαν, ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν τους δινόταν καν η ευκαιρία να αρθρώσουν λόγο και άποψη». «Είναι ελεύθεροι πολίτες, συντεταγμένοι στα όργανα της παράταξής μας. Θα συζητήσουμε μαζί τους, θα ανταλλάξουμε απόψεις και θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα εκείνο, που θα ανοίξει μια νέα προοπτική και ένα νέο αισιόδοξο ορίζοντα για την παράταξή μας και για όλους μας» κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή