Κύπελλο: Τρίκαλα-Ηρακλής 1-0

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009 19:16
UPD:31/10/2009 14:07
A- A A+

Ο Ηρακλής του Όλεγκ Προτάσοφ δεν τα κατάφερε κόντρα στα Τρίκαλα και έμεινε εκτός από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Το γκολ των νικητών σημείωσε ο Σαββίδης στο 17ο λεπτό. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς ο Γηραιός.

Ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα από τα Τρίκαλα και έγινε ο πέμπτος μεγάλος που έμεινε εκτός θεσμού, μετά τον Ολυμπιακό, τον Εργοτέλη, τον Πανθρακικό και την Λάρισα.

Η ομάδα του Όλεγκ Προτάσοφ ήταν κάτω του μετρίου, την ώρα που τα Τρίκαλα με τον Τελκίνσκι και τον Πέρες έβγαιναν διαρκώς μπροστά και δημιουργούσαν ευκαιρίες.

Ο Σαββίδης στο 17ο λεπτό με μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Βαζάκα και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την λήξη του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ηρακλής τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Κατσικά στο 56ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις:

Τρίκαλα: Τόλιος, Καρράς, Θεοδοσιάδης, Γιώτας, Προβατίδης, Σαββίδης, Τροΐρης, Τελκίνσκι(73΄Τεντολούρης), Μίνγκας, Μανουσάκης, Ενοκ.

Ηρακλής: Μπαντής, Παπαζαχαρίας, Ιωαννίδης(65΄Ίακομπ), Κατσίκας, Μάρτος, Ηλιάδης, Κονέ, Ντιέ, Επστάιν, Γιάντσης, Μπόσνιακ (38' λ.τ. Βουτσιάς).

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις