Συνάντηση Αντ. Σαμαρά-Π. Ψωμιάδη

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009 19:31
A- A A+

Τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης ¶νθιμο, το νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και τα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, ενώ μίλησε σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλάς".

Στη συνάντηση με τον κ. Ψωμιάδη συζήτησαν για τα θέματα του νομού Θεσσαλονίκης και ιδέες για την ανανέωση της Ν.Δ.

Σε ό,τι αφορά τις εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ., ο κ. Σαμαράς επισήμανε: "Είναι ήδη κατάκτηση το γεγονός ότι μπορέσαμε και σπάσαμε τους μηχανισμούς και πηγαίνουμε στη βάση του κόμματος για να ψηφίσει. Είναι μια κατάκτηση, θα έλεγα για τον χώρο της Ν.Δ. μια επανάσταση. Δεν έχω καμιά αντίρρηση να ανοιχτεί ακόμη περισσότερο αυτό το σύστημα. Το μόνο είναι ότι πρέπει να υπάρχει σύμφωνη γνώμη όλων".

"Είμαστε αδέλφια όλοι. Ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία και είμαι βέβαιος ότι θα τερματίσουμε όλοι μαζί", τόνισε, από την πλευρά του, ο κ. Ψωμιάδης και πρόσθεσε: "Για μένα δεν είναι μόνο θέμα διαδοχής. Είναι θέμα να ανοιχτούμε στην κοινωνία γιατί αυτή η κοινωνία θα έρθει για μια ακόμη φορά να αγκαλιάσει τη Ν.Δ.".

Τόσο ο κ. Σαμαράς όσο και ο κ. Ψωμιάδης αναφέρθηκαν στην τρομοκρατική επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε "κορυφαίο" το ζήτημα της τρομοκρατίας και σημείωσε: "Είναι ανάγκη, πέρα και πάνω από κόμματα, να είμαστε μια ενωμένη γροθιά κατά της τρομοκρατίας, η οποία δεν καταλαβαίνει ούτε κυβερνήσεις, ούτε τοποθετήσεις, ούτε επικηρύξεις".

"Η τρομοκρατία δεν κοιτά ούτε μπλε ούτε πράσινο ούτε κόκκινο. Αν πρέπει να γίνουν φρούρια τα Αστυνομικά Τμήματα, να γίνουν, διότι κι οι αστυνομικοί είναι δικά μας παιδιά, δεν είναι το μαύρο πρόβατο της κοινωνίας", επισήμανε ο κ. Ψωμιάδης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή