Κύπελλο: Εκτός και η ΑΕΚ, στους «16» ο Θρασύβουλος

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009 19:37
UPD:22:29
A- A A+

Με μια παλικαρίσια εμφάνιση ο Θρασύβουλος επιβλήθηκε με 1-0 μιας ομάδας παικτών που φορούσαν τη φανέλα της ΑΕΚ και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Στάθης Καραμαλίκης πέτυχε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Σάχα στο 104' του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης.

Οι παίκτες της Ένωσης είχαν χάσει μέχρι εκείνο το σημείο μισή ντουζίνα γκολ για να πάρουν τη ματς, με τον Μπλάνκο να δίνει ρεσιτάλ αστοχίας.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου τέθηκε τότε σε εφαρμογή και οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ, που και εκείνοι άξιζαν βάση της εμφάνισής του, αφού δεν φοβήθηκαν σε κανένα σημείο την ΑΕΚ, αλλά αντίθετα μπορούμε να πούμε πως έπαιξαν και καλή μπάλα.

Φυσικά η ΑΕΚ λόγω της διαφοράς επιπέδου μεταξύ των δυο συλλόγων ήταν εκείνη που είχε κατά κύριο λόγω την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως στο επιθετικό της παιχνίδι ήταν τραγική.

Το εκπληκτικό μάλιστα αυτής της πολύ μεγάλης έκπληξης είναι πως υποψιασμένος ο Μπάγεβιτς από την έκπληξη του Πανσερραϊκού με τον Ολυμπιακό παρέταξε την ομάδα του χωρίς πολλές πολλές αλλαγές, ώστε εκείνη να μην κινδυνέψει στον μοναδικό στόχο τίτλου που της απόμενε.

Μόνο διαφορά στον καταρτισμό της 11αδας το γεγονός πως ξεκίνησαν βασικοί οι Ταχτσίδης και Λεονάρντο, την ώρα που ο Σκόκο κάθισε στον πάγκο. Και πάλι, όμως, ο Αργεντινός πέρασε μέσα στην επανάληψη, χωρίς να βοηθήσει έστω στο ελάχιστον την ομάδα του.

Μοιραίο πρόσωπο ο Μπλάνκο που έχασε σειρά ευκαιριών για να πετύχει το τέρμα που θα έβαζε την ΑΕΚ μπροστά.

Αναπάντεχη νίκη για την ομάδα της Φυλής που είχε το μυαλό της περισσότερο στον αγώνα του σαββατοκύριακου με τον Ολυμπιακό Βόλου για το πρωτάθλημα της Β' Εθνική, παρά το Κύπελλο.

Οι συνθέσεις:

Θρασύβουλος: Μπαρτζώκας, Βασιλείου, Ζαπρόπουλος, Πιπίνης, Σαπάνης, Ντοριβάλ (65' Μίχος), Μαυροματίδης, Χατζηπαντελίδης, Κατσίκης (56' Ντελγκάδο), Παληεώργος, Αλεξάντροβιτς (84' Καραμαλίκης)

AEK: Σάχα, Γεωργέας, ¶ρτσε, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Χέρσι (53' Σκόκο), Μάκος, Γιάχιτς, Λεονάρντο (91' Ιορντάκε), Ταχτσίδης (74' Παυλής), Μπλάνκο.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις