Επιστρέφει στην Eθνική ο Χαριστέας

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009 15:06

Ο επιθετικός της Νυρεμβέργης (στη φωτογραφία) τίθεται και πάλι στη διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ, σε αντίθεση με τον Γιάννη Αμανατίδη, τον αρχηγό της ¶ιντραχτ που είναι τραυματίας και θα απουσιάσει από τους συγκεκριμένους αγώνες.

A- A A+

Ο ¶γγελος Χαριστέας, που λόγω τραυματισμού έμεινε εκτός αποστολής στα δύο τελευταία παιχνίδια της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, επιστρέφει σε αυτήν για τους αγώνες μπαράζ με την Ουκρανία.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τις προσκλήσεις που εστάλησαν στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται εκτός Ελλάδας για τα δύο παιχνίδια με την Ουκρανία στις 14 και 18 Νοεμβρίου.

Ο επιθετικός της Νυρεμβέργης τίθεται και πάλι στη διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ, σε αντίθεση με τον Γιάννη Αμανατίδη, τον αρχηγό της ¶ιντραχτ που είναι τραυματίας και θα απουσιάσει από τους συγκεκριμένους αγώνες. Ο Γερμανός προπονητής κάλεσε τους Χαριστέα, Κυργιάκο, Μόρα, Πατσατζόγλου, Σαμαρά, Γκέκα, Παπασταθόπουλο και Πλιάτσικα.

Στο Ντόνετσκ ο Φύσσας

Ο Τάκης Φύσσας θα ταξιδέψει τη Δευτέρα (2/11) στο Ντόνετσκ, την πόλη που θα γίνει το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουκρανία για να διευθετήσει σημαντικές λεπτομέρειες, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής θα αναζητήσει ξενοδοχείο στο οποίο θα μείνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αλλά και τις γηπεδικές εγκαταστάσεις που θα προετοιμαστεί η ομάδα ενόψει του δεύτερου αγώνα που θα γίνει στην έδρα της Ουκρανίας και θα καθορίσει το ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ.

Η σκέψη που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ΕΠΟ είναι να αναχωρήσει η αποστολή της εθνικής στις 16 Νοεμβρίου και να προπονηθεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην Ουκρανία. Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι αντίπαλοί μας να παραχωρήσουν στην Ελλάδα ένα προπονητήριο, που θα πληροί της απαιτούμενες προδιαγραφές.

Ένα θέμα που προβληματίζει τους ανθρώπους της ομοσπονδίας είναι οι κακές καιρικές συνθήκες που λογικά θα επικρατούν εκείνη την εποχή στη χώρα. Για το λόγο αυτό προτιμούν να γίνουν εκεί δύο προπονήσεις αντί για μία, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να συνηθίσουν το έντονο κρύο.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις