Ολυμπιακός: Νέα απώλεια με Ζαϊρί

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009 20:06
A- A A+

Τελειωμό δεν έχουν τα αγωνιστικά προβλήματα στον Ολυμπιακό καθώς μετά τον Έντζο Μαρέσκα, εκτός για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι έμεινε και ο Ζαουάντ Ζαϊρί.

Ο Μαροκινός άσος των «ερυθρόλευκων» υπέστη μια κάκωση στον αριστερό προσαγωγό κατά τη διάρκεια της προπόνησης την Παρασκευή και τέθηκε νοκ-άουτ για το ματς με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί την προσεχή Δευτέρα σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Τη θέση του Ζαϊρί στην αποστολή του Ολυμπιακού πήρε ο Κατσικογιάννης.

Στο μεταξύ, ο Έντζο Μαρέσκα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει έγκαιρα το πρόβλημα του και έμεινε εκτός αποστολής μαζί με τους τιμωρημένους Ντουντού, Αβραάμ Παπαδόπουλο και τους τραυματίες Τοροσίδη, Ντιόγο, Λεονάρντο και Ντάρμπισαϊρ.

Η 19μελής αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης, Στολτίδης, Κατσικογιάννης, Μήτρογλου, Φετφατζίδης.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις