Ολυμπιακός: Ακόμα ένα μήνα εκτός ο Ντάρμπισιρ

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2009 12:52
A- A A+

Ο ¶γγλος επιθετικός του Ολυμπιακού, Ματ Ντάρμπισιρ, θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, για ακόμα ένα μήνα, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ο Ντάρμπισιρ εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Παντελή Νικολάου και τον χειρουργό κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, στην περιοχή των κοιλιακών-προσαγωγών όπου και είχε εγχειριστεί πριν από τρεις μήνες και σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υπεβλήθη προχθές, έχει υποστεί οστικό οίδημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ματ Ντάρμπισιρ εξετάστηκε σήμερα από τον Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου του Ολυμπιακού κ. Παντελή Νικολάου και τον χειρουργό κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, ενώ έγινε ανάλυση των αποτελεσμάτων της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία είχε υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής. Η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι υπάρχει ένα οστικό οίδημα στην κατάφυση των προσαγωγών και των κοιλιακών (σύνδρομο υπερχρησιμοποίησης στην προσπάθεια επανόδου στην αγωνιστική δραστηριότητα).

Συνεστήθη ένα ήπιο πρόγραμμα αποκατάστασης το οποίο θα ακολουθηθεί για διάστημα 15 ημερών, οπότε και θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής σε νέα μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει υποχωρήσει το οίδημα. Με βάση τα παραπάνω υπολογίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σε διάστημα ενός μηνός από σήμερα».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις