Aτρόμητος - Ολυμπιακός: 0 - 1

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2009 21:08
UPD:21:10
A- A A+

Ο Ολυμπιακός, με κορυφαίο παίκτη τον Όσκαρ Γκονζάλεζ, πήρε την νίκη κόντρα στον Ατρόμητο με 1-0 χάρη στο τέρμα του Ισπανού στο 80ο λεπτό. Θετικές οι εντυπώσεις από το νέο αίμα των "ερυθρολεύκων", προσπάθησε αλλά μάταια η ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Σε ένα κακό πρώτο μέρος, με ελάχιστες φάσεις και πολλά νεύρα, Ατρόμητος και Ολυμπιακός οδηγήθηκαν ισόπαλοι στα αποδυτήρια με 0-0. Ο Ζίκο παρέταξε την ομάδα με ενδεκάδα ανάγκης αφού οι απουσίες είναι αμέτρητες, την ώρα που οι γηπεδούχοι ήξεραν πως δεν θα μπορούσαν να πετύχουν τους "ερυθρόλευκους" σε χειρότερη κατάσταση.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 1ο λεπτό, όταν ο Κατσικογιάννης έστρωσε πολύ όμορφα στον Μήτρογλου και αυτός με σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μιχαηλίδη. Το υπόλοιπο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό πέρασε με τον Γκαλέτι και τον Σοϊλέδη να προσπαθούν να βγουν από τα άκρα αλλά μάταια.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Δώνη θα μπορούσε να είχε βρεθεί μπροστά στο σκορ αν ήταν λίγο πιο προσεκτική στο τελείωμα των φάσεων. Στο 31ο λεπτό ο Τάτος βρέθηκε μόνος του κόντρα στον Νικοπολίδη αλλά ο Έλληνας κίπερ μπόρεσε και σταμάτησε την προσπάθεια του νεαρού μέσου. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κάμπας προσπάθησε με προβολή να βάλει μπροστά την ομάδα του αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους, οπαδοί του Ολυμπιακού κινήθηκαν προς τους οργανωμένους του Ατρομήτου και υπήρξαν κάποιες συγκρούσεις. Δύο οι άτυχοι αστυνομικοί, οι οποίοι δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά. Κατόπιν εορτής έφτασαν οι άνδρες των ΜΑΤ αλλά τότε το... πάρτι είχε τελειώσει.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους Σοϊλέδη και Μήτρογλου σε μεγάλα κέφια, αφού σε διάστημα πέντε λεπτών έκαναν τρεις ευκαιρίες. Αρχικά, ο νεαρός μέσος σούταρε στο 55ο λεπτό αλλά ο Μιχαηλίδης είπε όχι. Ένα λεπτό αργότερα ο Όσκαρ βρήκε τον Μήτρογλου αλλά ο Έλληνας φορ σούταρε στην αγκαλιά του κίπερ του Ατρόμητου.

Στο 60ο λεπτό ο Ισπανός βρήκε και πάλι τον Μήτρογλου, αυτός με κρέμασμα προσπάθησε να νικήσει τον τερματοφύλακα της ομάδας του Γιώργου Δώνη αλλά αυτός με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ.

Εννιά λεπτά αργότερα ο Ζίκο έριξε στην μάχη τον νεαρό Γιάννη Φετφαζίδη, τον οποίο προώθησε ο ίδιος στην πρώτη ομάδα, στην θέση του δραστήριου ¶ρη Σοϊλέδη. Στο 75ο λεπτό ο Γκαλέτι έκανε κούρσα από τα δεξιά, έβγαλε μόνο του τον Μήτρογλου αλλά ο Έλληνας φορ δεν κατάφερε να στείλει εξ επαφής την μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη.

Ο Φετφαζίδης και ο Γκαλέτι συνδυάστηκαν όμορφα στο 80ο λεπτό, ο Αργεντινός βρήκε τον Όσκαρ και αυτός από πλεονεκτική θέση έκανε το 0-1 και χάρισε στον Ολυμπιακό μια πολύ μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Τάτος, Κουτσόπουλος, Νεμπεγλέρας, Αποστολόπουλος, Φαβάλι, Σαρμιέντο(82΄Περόνε), Μπαζίνσκι, Καραγκούνης(67΄Μπρίτο), Κάμπας.

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Γκαλέτι, Σοϊλέδης(69΄Φετφαζίδης), Στολτίδης, Κατσικογιάννης(Γ. Παπαδόπουλος), Όσκαρ, Μήτρογλου.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις