Ηρακλής-Αστέρας 1-0

Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2009 16:36
A- A A+

Σε ένα πολύ κακό ματς, ο Ηρακλής πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης με τον Βίκτορας Γιάκομπ στο 88ο λεπτό. Καλύτερος ο Γηραιός στον επιθετικό τομέα, με τους Αρκάδες να κάνουν μαθήματα... αμυντικής λειτουργίας.

Σε ένα αρκετά κακό πρώτο μέρος, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα. Οι παίκτες του Σάββα Κωφίδη είχαν την... φλύαρη υπεροχή και είναι αξιοσημείωτο πως η μοναδική καλή στιγμή έγινε στο 6ο λεπτό με σουτ του Ντένις Επστάιν. Μετά από το συγκεκριμένο σουτ, στο παιχνίδι κυριάρχησαν οι πάσες στο κέντρο και τα αρκετά λάθη.

Από την πλευρά του ο Αστέρας δεν έκανε καν τον κόπο να φτάσει στην εστία του Κοβαλέφσκι και ενδεικτικό στοιχείο είναι πως δεν είχε καμία τελική προσπάθεια.

Το μόνο ενδιαφέρον από το πρώτο ημίχρονο ήταν η μάχη της εξέδρας, όπου οι οργανωμένοι αποδοκίμαζαν την διοίκηση, ενώ οι υπόλοιποι οπαδοί αποδοκίμαζαν τους οργανωμένους.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με χειρότερο τρόπο αφού καμία ομάδα δεν έδειχνε διατεθειμένη να κάνει κάτι καλό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ηρακλής χαμήλωσε και άλλο τον ρυθμό του, ενώ ο Αστέρας έδειχνε να βολεύεται από το αποτέλεσμα και δεν προσπάθησε για κάτι καλύτερο.

Στο 88ο λεπτό ο Γιάκομπ λύτρωσε τον Γηραιό, όταν μετά από σέντρα του Γιάντση, ο Κονέ πήρε την κεφαλιά, έστρωσε στον Γιάκομπ και αυτός με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του Σάββα Κωφίδη.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Κοβαλέφσκι, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Μάρτος, Γιαννούλης, Παπαστεργιανός, Ντιέ, Μιλάνο, Επστάιν, Ντίκα(60΄Γιάντσης), Iακόμπ.

Αστέρας Τρίπολης: Αναστασόπουλος, Φυτανίδης, Ουριμπαρί, Λαζαρίδης, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης, Ζεάν Κάρλος(61΄Καρέρα), Ουντότζι, Εστέβες(77΄Εστέβες), Τσέζαρεκ.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις