Oλυμπιακός: Σχεδόν αδύνατο να προλάβει ο Τοροσίδης

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2009 12:53

Oι ενοχλήσεις που αισθάνεται ακόμα ο Βασίλης Τοροσίδης δεν θα του επιτρέψουν, κατά πάσα πιθανότητα, να αγωνιστεί κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης.

A- A A+

Στη διάθεση του Ζίκο είναι οι Λεντέσμα, Ντουντού, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μαρέσκα για τον αγώνα κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο του Champions League. Πονάει ο Τοροσίδης, που δύσκολα προλαβαίνει.

Οι απουσίες του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο ήταν πολλές, αλλά κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης, ο Ζίκο θα έχει στο… οπλοστάσιό του, αρκετές λύσεις, καθώς επιστρέφουν στην αποστολή της ομάδας, οι τέσσερις παραπάνω ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αγωνιστούν ως βασικοί στο Βέλγιο.

Εκτός φαίνεται πως μένει ο Βασίλης Τοροσίδης, που αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις, ενώ δεν μπορούν να βοηθήσουν οι τραυματίες Ζαϊρί, Ντιόγο, Ντάρμπισιρ και Λεονάρντο.

Το σύστημα που θα ακολουθήσει ο τεχνικός των Πειραιωτών, δε θα διαφέρει από εκείνο που χρησιμοποίησε στον εντός έδρας αγώνα με την ομάδα της Λιέγης στο "Γ. Καραϊσκάκης". "Προσοχή στην άμυνα και αντεπιθέσεις, όταν αυτό είναι εφικτό", ήταν μερικά από τα λόγια του Ζίκο.

Τα πράγματα εξάλλου είναι ξεκάθαρα. Με μία ισοπαλία, ο Ολυμπιακός γίνεται το μεγάλο φαβορί για τη δεύτερη θέση του ομίλου, καθώς μετά ταξιδεύει στην έδρα της ¶λκμααρ και στο τελευταίο παιχνίδι φιλοξενεί την ¶ρσεναλ, η οποία λογικά, θα έχει εξασφαλίσει τότε την πρόκριση στην επόμενη φάση, ως πρώτη.

Βεβαίως, σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει εφησυχασμός στο λιμάνι. Σύνεση και αγωνιστικό πάθος, ζητάει ο Βραζιλιάνος και αν τα δει αυτά στο Βέλγιο, οι πιθανότητες πρόκρισης αυξάνονται.

πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις