Ολυμπιακός: Στην αποστολή ο Μαρέσκα

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2009 20:15
A- A A+

Μειώνονται μέρα με τη μέρα τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Ζίκο καθώς ο Έντζο Μαρέκσα προπονήθηκε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις την Δευτέρα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, που θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για την αναμέτρηση με την Σταντάρ Λιέγης.

Ο Ιταλός μέσος έδωσε κανονικά το παρόν στην προπόνηση της Δευτέρας και πλέον, είναι σε θέση να βοηθήσει τους νταμπλούχους Ελλάδας στην κρίσιμη αναμέτρηση της Τετάρτης με την Σταντάρ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Παράλληλα, στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να επιστρέψουν και οι Ντουντού, Λεντέσμα και Αβράαμ Παπαδόπουλος. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Βασίλης Τοροσίδης που δεν κατάφερε να ξεπεράσει έγκαιρα το πρόβλημα του.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Ζαϊρί ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας ενώ ο Ντάρμπισιρ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, όπως και οι Λεονάρντο, Ντιόγκο. Ο Κ. Παπαδόπουλος ακολούθησε, λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο, πρόγραμμα θεραπείας.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδης, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης, Στολτίδης, Μήτρογλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους την Τρίτη με την προπόνηση που θα γίνει στις 18:30 (τοπική ώρα, 19:30 ώρα Ελλάδος) στο γήπεδο «Maurice Dufrasne».

* Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πολωνίας ενημέρωσε σήμερα την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την κλήση του ποδοσφαιριστή της Μίχαλ Ζελβάκοφ, στην Εθνική ομάδα της χώρας της. Η κλήση αφορά τα φιλικά παιχνίδια Πολωνία - Ρουμανία (14/11) και Πολωνία - Καναδάς (18/11).

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις