Επίσημα στη Μίλαν ο Μπέκαμ

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2009 21:12
A- A A+

Με τη φανέλα της Μίλαν θα αγωνίζεται οριστικά από τον προσεχή Ιανουάριο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα η διοίκηση των «ροσονέρι».

Είναι πλέον επίσημο. Η Μίλαν ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, «acmilan.com», πως ο άσος των Λος ¶ντζελες Γκάλαξι, Ντέιβιντ Μπέκαμ, θα επιστρέψει στο «Σαν Σίρο» το Ιανουάριο του 2010.

Ο 34χρονος μέσος, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα των «ροσονέρι» για έξι μήνες την περασμένη περίοδο και εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του, θα δοθεί εκ νέου δανεικός στην ομάδα του Μιλάνου μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο ¶γγλος διεθνής θέλει όσο τίποτε άλλο να δώσει το παρόν με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής και ήταν απαραίτητη η μετακίνηση του σε μια μεγάλη ομάδα και κυρίως σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης με την αμερικάνικη ομάδα λήγει το 2011. Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει στις ΗΠΑ μετά το τέλος του Μουντιάλ. Παράλληλα, ο «Μπεκ» θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο Champions League αν η Μίλαν εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις