Ολυμπιακός: Σύνθημα νίκης από Ντουντού

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2009 10:45
A- A A+

Για τη Λιέγη αναχώρησε στις 9 το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη Σταντάρ (21.45, ΝΕΤ) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Μοναδικός στόχος των «ερυθρολεύκων» η νίκη επί της βελγικής ομάδας, η οποία θα τους φέρει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας του για τη Λιέγη, ο Ντουντού έδωσε το σύνθημα για το «διπλό».

Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας του, ο Ντουντού έδωσε το σύνθημα για το «διπλό».

«Θα πάμε να τους πατήσουμε. Ξέρουμε ότι θα έχουμε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας. Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να φύγουμε με τη νίκη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού. Από την πλευρά του, ο Έντσο Μαρέσκα που τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, είπε: «Έχω παίξει κόντρα στη Σταντάρ με τη Σεβίλλη, αλλά τότε είχαμε χάσει. Τώρα είμαι στον Ολυμπιακό και θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη».

Με τη σειρά του ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ δήλωσε: «Δεν πρέπει να πάμε για να μην χάσουμε. Πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί και η Σταντάρ έχει φανατικούς οπαδούς και καυτή έδρα. Και στα πρώτα λεπτά θα πιέσουν και θα παίξουν πολύ επιθετικά».

Ερωτηθείς αν οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι πνευματικά και ηθικά έτοιμοι για το κρίσιμο ματς, ο Πολωνός αμυντικός απάντησε: «Είναι πολύ πρωί για να απαντήσω, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί η Σταντάρ παίζει το τελευταίο της χαρτί».

Τέλος, ο Όσκαρ συμπλήρωσε πως ότι και αν συμβεί ο Ολυμπιακός θα εξακολουθήσει να είναι το φαβορί για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης: «Θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά και αυτό να μην γίνει θα είμαστε πάλι το φαβορί για την πρόκριση».

Με πολλές απουσίες

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Βέλγιο με τον Ζίκο να αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Τοροσίδη, Ντάρμπισιρ, Λεονάρντο, Ντιόγκο, Ζαϊρί και Κ. Παπαδόπουλο. Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο νεαρός Φετφατζίδης, που δηλώθηκε εκτάκτως στην ΟΥΕΦΑ.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους Νικοπολίδη, Παναγόπουλο, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιο, Μέλμπεργκ, Πάντο, Α. Παπαδόπουλο, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδη, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλο, Σοϊλέδη, Στολτίδη και Μήτρογλου.

πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις