F1: Αντίο Ρος Μπράουν σε Μπαρικέλο

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2009 15:17
UPD:01/02/2010 17:41

A- A A+

Ο Ρος Μπράουν είπε το αντίο στον Ρούμπενς Μπαρικέλο, ο οποίος θα οδηγεί για τη Williams από την επόμενη σεζόν, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Βραζιλιάνο, καθώς τον θεωρεί έμπειρο και ταλαντούχο οδηγό. Το ίδιο παραδέχτηκε και ο Σερ Φρανκ Γουίλιαμς τονίζοντας ότι δε θα χρειαστεί καμία σύσταση τώρα που θα πάει στην ομάδα του.

Ο Ρούμπενς Μπαρικέλο θα οδηγεί για λογαριασμό της Williams από την επόμενη σεζόν, όπως ανακοινώθηκε χθες η βρετανική ομάδα, και ο Ρος Μπράουν είπε το μεγάλο αντίο στο Βραζιλιάνο μιλώντας με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν.

«Ο Ρούμπενς ήταν με την ομάδα μας για τέσσερα χρόνια και τον θεωρούμε έναν πολύ έμπειρο και ταλαντούχο οδηγό, του οποίου η συνεισφορά στην ομάδα ήταν όλο αυτό το διάστημα ήταν σημαντική. Φέτος ήταν μια ειδική χρονιά για την Brawn GP και είμαι πολύ υπερήφανος για το πνεύμα, με το οποίο οι οδηγοί μας πάλεψαν για το πρωτάθλημα.

Ο Ρούμπενς συνείσφερε τα μέγιστα στην επιτυχία μας στο πρωτάθλημα κατασκευαστών με δυο υπέροχες νίκες στη Βαλένθια και στη Μόντσα με πολλά βάθρα ήταν μια ευχαρίστηση να δουλεύεις μαζί του», είπε ο ιδιοκτήτης της Brawn GP, ενώ με τον ίδιο τρόπο έπραξε και ο Σερ Φρανκ Γουίλιαμς.

«Ο Ρούμπενς δε χρειάζεται καμία σύσταση. Δεν είναι μόνο ο πιο έμπειρος οδηγός στη Formula1, αλλά ένας παθιασμένος και ταλαντούχος οδηγός που πάλεψε σκληρά για το πρωτάθλημα φέτος».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις