Πρόσκληση στον Κ. Παπούλια για επίσκεψη στην ΠΓΔΜ

Γκ. Ιβάνοφ: Μας συνδέουν περισσότερα από όσα μας διαχωρίζουν
Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2009 14:01
A- A A+

Επίσημη πρόσκληση από τον Σκοπιανό ομόλογό του Γκιόργκι Ιβάνοφ να επισκεφθεί την ΠΓΔΜ έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

«Κύριε Πρόεδρε, ωθούμενος από τις σταθερές επιλογές μας σχετικά με την ενδυνάμωση των σχέσεων καλής γειτονίας και την ανάπτυξη της μεταξύ μας συνεργασίας σε όλους τους τομείς κοινού ενδιαφέροντος και καθοδηγούμενος από το κοινό όραμα για την περιφερειακή σταθερότητα και πρόοδο, καθώς και για το κοινό παρόν και μέλλον στη μεγάλη ευρωπαϊκή και ευρωατλαντική οικογένεια, με ιδιαίτερη ικανοποίηση και τιμή Σας απευθύνω πρόσκληση για επίσημη επίσκεψη στη “Δημοκρατία της Μακεδονίας”», αναφέρει στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κ. Ιβάνοφ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

«Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι στις σχέσεις μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών μας υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα, τα οποία μας συνδέουν και μας φέρνουν εγγύτερα από εκείνα που μας διαχωρίζουν», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΠΓΔΜ.

«Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι με την επίσκεψή σας, εμείς, ως αρχηγοί δύο γειτονικών χωρών, θα συνεισφέρουμε σημαντικά στο κοινό μας όραμα και οπωσδήποτε θα δώσουμε επιπρόσθετη ισχυρή ώθηση στην ενδυνάμωση των σχέσεων καλής γειτονίας», προστίθεται στην πρόσκληση.

«Πιστεύω σθεναρά ότι με κοινές προσπάθειες θα συνεισφέρουμε στην ενδυνάμωση των σχέσεών μας, οι οποίες θα είναι προς το συμφέρον των πολιτών των δύο χωρών μας», καταλήγει η επιστολή.

Η ακριβής ημερομηνία της επίσκεψης άπτεται σε απόφαση του κ. Παπούλια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή