Λυών και Σεβίλη εξασφάλισαν την πρόκριση

Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2009 09:32
UPD:18:13

Με γκολ στο 90' η γαλλική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λίβερπουλ στο «Ζερλάν» και έφτασε τους δέκα βαθμούς στον 5ο όμιλο.

A- A A+

Λυών και Σεβίλη προστέθηκαν χθες στις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Champions League από την 4η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων.

Με γκολ στο 90' η γαλλική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λίβερπουλ στο «Ζερλάν» και έφτασε τους δέκα βαθμούς στον 5ο όμιλο, έναντι εννέα της δεύτερης Φιορεντίνα και τεσσάρων της ομάδας του Ράφα Μπενίτεθ, της οποίας υπερτερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία. Από την πλευρά τους οι «κόκκινοι», που έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν τη νίκη (προηγήθηκαν στο 83΄ με τον Μπάμπελ αλλά όπως προαναφέρθηκε, ισοφαρίστηκαν από τον Λισάντρο Λόπες στο 90΄) βρίσκονται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση και χρειάζονται δύο νίκες στους υπόλοιπους αγώνες και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να περάσουν.

Η Σεβίλη, αν και παραχώρησε 1-1 στη Στουτγκάρδη, έφτασε τους δέκα βαθμούς στον 7ο όμιλο και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «16», ενώ μοιάζει απίθανο να χάσει και την πρώτη θέση, καθώς η δεύτερη Ουνιρέα Ουρζιτσένι έχει πέντε βαθμούς.

Η Σεβίλη, αν και παραχώρησε 1-1 στη Στουτγκάρδη, έφτασε τους δέκα βαθμούς στον 7ο όμιλο και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «16».

Υπενθυμίζεται ότι από τα χθεσινά παιχνίδια στους ομίλους 1-4 εξασφάλισαν την πρόκριση η Μπορντό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Πόρτο.

Αναλυτικά όλα τα χθεσινά αποτελέσματα:

5ος Ομιλος

Φιορεντίνα-Ντέμπρετσεν 5-2

Λιόν-Λίβερπουλ 1-1

6ος Ομιλος

Ρούμπιν Καζάν-Μπαρτσελόνα 0-0

Ντιναμό Κιέβου-Ιντερ 1-2

7ος Ομιλος

Ουνιρέα-Ρέιντζερς 1-1

Σεβίλη-Στουτγκάρδη 1-1

8ος Ομιλος

Αρσεναλ-Αλκμααρ 4-1

Σταντάρ Λιέγης-Ολυμπιακός 2-0

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις