Στη Βιέννη ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών

Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2009 11:52
UPD:12:25
A- A A+

Για τη Βιέννη αναχωρεί σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και ειδικός εκπρόσωπος προεδρεύοντος ΟΑΣΕ, Δημήτρης Δρούτσας, όπου θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις και θα συμμετάσχει στην πανηγυρική εκδήλωση του ΟΑΣΕ για την 20ή επέτειο της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου και στην ειδική συνεδρίαση του Μονίμου Συμβουλίου του Οργανισμού.

Σήμερα το απόγευμα ο κ. Δρούτσας θα συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αυστρίας κ. Μιχαήλ, ενώ αύριο Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Αυστρίας, Dr. Heinz Fischer, την πρόεδρο της Βουλής, Dr. Barbara Prammer, τον υπουργό Εξωτερικών, Dr. Michael Spindelegger και τον γενικό γραμματέα του ΟΑΣΕ, πρέσβη Marc Perrin de Brichambaut.

Ο κ. Δρούτσας θα προσφωνήσει την πανηγυρική εκδήλωση στο πλαίσιο του ΟΑΣΕ για την 20ή επέτειο της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου, η οποία συνδιοργανώνεται από τη Γερμανία, την ελληνική προεδρία ΟΑΣΕ και την Αυστρία.

Την εκδήλωση θα προσφωνήσουν επίσης ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας, Dr. Michael Spindelegger, και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Hans-Dietrich Genscher.

Αύριο το απόγευμα ο Ελληνας αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών θα παρουσιάσει τις βασικές θέσεις και προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας σε Ειδική Συνεδρίαση του Μονίμου Συμβουλίου του ΟΑΣΕ, εν όψει του Συμβουλίου Υπουργών ΟΑΣΕ στην Αθήνα (1-2 Δεκεμβρίου 2009), και θα επισκεφθεί τα Γραφεία της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στον Οργανισμό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή