Ντ. Μπακογιάννη: Συνέπεια του άκρατου λαϊκισμού η παράλυση του λιμανιού

Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2009 12:53
UPD:12:58

«Με τους χειρισμούς του το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να εμφανίσει μια Ελλάδα αναξιόπιστη που δεν τιμάει την υπογραφή της», τόνισε η κα. Μπακογιάννη.

A- A A+

Επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις στον Πειραιά, εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας για «ολική παράλυση εδώ και ένα μήνα» του λιμανιού, ως «συνέπεια του άκρατου λαϊκισμού και των ανεύθυνων υποσχέσεων που μοίρασε προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ».

«Και το λογαριασμό, δυστυχώς, τον πληρώνει σήμερα η χώρα, η οικονομία, οι επιχειρήσεις και οι πολίτες», πρόσθεσε η υποψήφια πρόεδρος της ΝΔ.

«Το εμπόριο έχει παγώσει, η αγορά αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, απειλούνται εκατοντάδες θέσεις εργασίας και πλήττεται διεθνώς η εικόνα της χώρας μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Με τους χειρισμούς του το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να εμφανίσει μια Ελλάδα αναξιόπιστη που δεν τιμάει την υπογραφή της», τόνισε και συμπλήρωσε: «Μια Ελλάδα, όπου η οικονομική δραστηριότητα και η κοινωνία γίνονται όμηροι στα χέρια λίγων προνομιούχων συντεχνιών»

Κάλεσε τέλος προσωπικά τον κ. Παπανδρέου να επέμβει και τόνισε: «αν η κυβέρνηση διαθέτει έστω και ίχνος ευθύνης απέναντι στον τόπο, η κατάσταση αυτή πρέπει να σταματήσει τώρα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή