Δεν «βλέπει» λύση για τα κλωστήρια Λαναρά ο Αν. Λοβέρδος

Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2009 12:55
UPD:13:52
A- A A+

Δεν βλέπει «περιθώριο για ριζοσπαστικές και πάρα πολύ αποτελεσματικές λύσεις» στο κλείσιμο των κλωστηρίων Λαναρά, ο υπουργός Εργασίας Αν. Λοβέρδος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της βουλευτή του ΚΚΕ, Σοφίας Καλαντίδου, ο κ. Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι εντός του προσεχούς δεκαπενθημέρου θα οριστεί η τριμερής σύσκεψη των υπουργών Οικονομικών, Οικονομίας και Εργασίας που θα λάβει και τις αποφάσεις για την αντιμετώπιση του θέματος. Ωστόσο παραδέχθηκε πως «βλέπει πρόβλημα». «Αυτή είναι η αίσθηση που μου δημιουργήθηκε από τις συναντήσεις με τους βουλευτές και τους συνδικαλιστές», είπε ο κ. Λοβέδρος.

Ο υπουργός Εργασίας παραδέχθηκε πως «βλέπει πρόβλημα». «Αυτή είναι η αίσθηση που μου δημιουργήθηκε από τις συναντήσεις με τους βουλευτές και τους συνδικαλιστές».

Ανέφερε ότι το επιχειρησιακό πρόγραμμα των 34 εκ. ευρώ που εγκρίθηκε για τον Όμιλο από την προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ, δεν απέδωσε και περιέγραψε την κατάσταση ως «απελπιστική».

«Πάρα πολλοί εργαζόμενοι βρίσκονται στο δρόμο κι όσοι δεν είναι θα βρεθούν», είπε χαρακτηριστικά. Ο υπουργός Εργασίας υπογράμμισε πάντως, πως η επιδοματική πολιτική δεν αποτελεί αντιμετώπιση του θέματος στρατηγικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή