Ηρακλής: H αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2009 18:07
A- A A+

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αρκετοί νεαροί στην αποστολή από τον Σάββα Κωφίδη.

Ο προπονητής του Ηρακλή δίνει τόπο στα νιάτα και δείχνει με το καλημέρα ότι θα στηριχτεί στη νέα γεννιά της ομάδας. Ο Κωφίδης άφησε για μια ακόμη φορά, όχι μόνο εκτός αποστολής, αλλά και εκτός αρχικής 20άδας τον Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα, τον τραυματία Μπόσνιακ και τον τιμωρημένο Ιάκομπ που απείχε της προπόνησης όντας άρρωστος. Δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμη και στην παρουσία των Λέκι και Πιλότο.

Η αποστολή

Με αυτά τα δεδομένα, ο Σάββας Κωφίδης επέλεξε την αποστολή του αγώνα, την οποία συγκροτούν οι εξής (20) ποδοσφαιριστές, από τους οποίους, πριν το παιχνίδι, θα προκύψει και η τελική 18άδα: Kοβαλέφσκι, Μπαντής, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Mάρτος, Γιαννούλης, Ντιέ, Mιλάνο, Παπαστεριανός, Tούμα, Ντίκα, Eπστάιν, Κονέ, Βουτσιάς, Γιάντσης, Κατσικάς, Περπερίδης, Ιωαννίδης, Ηλιάδης, Βέλλιος.

Το σχήμα

Ο προπονητής του Ηρακλή σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2. Για τις δύο θέσεις της επίθεσης βασικοί υποψήφιοι είναι ο Γιάντσης με τον Ντίκα. Όσο για το υπόλοιπο σχήμα, ο Κοβαλέφσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Μάρτος και Γιαννούλης στα δυο άκρα της άμυνας με τους Κατσαμπή και Παπαζαχαρία στα στόπερ, Ντιέ και Παπαστεριανός θα είναι τα αμυντικά χαφ, Επστάιν και Μιλάνο αριστερά και δεξιά αντίστοιχα στα χαφ με τον Γιάντση στην κορυφή και τον Ντίκα δίπλα του.

Ο Νίκος Νεντίδης θα ενταχθεί στο τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ, ενώ παράλληλα θα είναι δίπλα στον προπονητή και στο τεχνικό τιμ.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις