Ολυμπιακός: Προλαβαίνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟ ο Γκαλέτι

Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2009 18:51
A- A A+

Χαμόγελα έφεραν στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού τα αποτέλεσμα των εξετάσεων του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός άσος απέφυγε τη θλάση (έχει υποστεί τράβηγμα στους οπίσθιους μηριαίους) και θα προλάβει σίγουρα το ντέρμπι με τον Παναθηναίκό στις 29 Νοεμβρίου.

Έναν παραπάνω λόγο να χαμογελάει έχει ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ζίκο, καθώς ο Λουτσιάνο Γκαλέτι γλίτωσε τα χειρότερα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε στην αναμέτρηση με την Σταντάρ στη Λιέγη, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία το μεσημέρι της Παρασκευής.

Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ένα τράβηγμα στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού μηρού και όχι θλάση στο δικέφαλο, όπως φοβόντουσαν στο στρατόπεδο των Πειραιωτών.

Ο χρόνος επανόδου του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του, ωστόσο αναμένεται να προλάβει το ντέρμπι των αιωνίων στο «Καραϊσκάκη» στο τέλος του μήνα ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του στον αγώνα με την ¶λκμααρ.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις