Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Μαραθώνιο

Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2009 11:09
UPD:11:20
A- A A+

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ισχύ σήμερα και αύριο λόγω του 27ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Σήμερα, ημέρα διεξαγωγής της λαμπαδηδρομίας-σκυταλοδρομίας, θα διακοπεί από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 12.30 μετά το μεσημέρι η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο ρεύμα προς Μαραθώνα, στο τμήμα μεταξύ της οδού Φειδιππίδου και της αφετηρίας της κλασικής διαδρομής, καθώς και στην οδό Μαραθωνοδρόμων, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Την Κυριακή, θα διεξαχθεί ο Κλασικός Μαραθώνιος κατά τις ώρες 9.00 έως 15.00, στη διαδρομή:

Λεωφόρος Μαραθώνος - Οδός Μαραθωνοδρόμων - Τύμβος Μαραθώνα - Οδός Μαραθωνοδρόμων - Λεωφόρος Μαραθώνος - Λεωφόρος Μεσογείων - Μιχαλακοπούλου - Φειδιππίδου - Βασιλίσσης Σοφίας - Ηρώδου Αττικού - Βασιλέως Κωνσταντίνου - Παναθηναϊκό Στάδιο.

Κατά μήκος της μαραθώνιας διαδρομής, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακόπτεται σταδιακά, ενώ σε τμήματα όλων των ανωτέρω δρόμων θα απαγορεύεται η στάθμευση.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Κυριακής θα αρχίσουν να τίθενται σε ισχύ από τις 7 το πρωί και από τη Λεωφόρο Μαραθώνος, ενώ η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί μετά τις 15.30.

Για τον ίδιο λόγο θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση κατά μήκος πολλών οδών, ενώ θα τροποποιηθούν τα δρομολόγια αστικών λεωφορείων, τρόλεϊ και τραμ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή