Oλυμπιακός: Συνάντηση για μεταγραφές

Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2009 11:20
A- A A+

Στα γραφεία του Ολυμπιακού βρέθηκε ο Ζίκο, ο οποίος είχε συνάντηση με τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Οι δύο άνδρες συζήτησαν εφ΄ όλης της ύλης για την ομάδα, ενώ έγινε και κουβέντα και σε ότι αφορά στις εξελίξεις στο μεταγραφικό πεδίο με τα ονόματα των Γιοβάνοβιτς και Αντριάνο να βρίσκονται στην κορυφή.

Για τον Σέρβο άσο της Σταντάρ Λιέγης το ενδιαφέρον είναι δεδομένο, ωστόσο από την ΠΑΕ ξεκαθαρίζουν ότι «δεν είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε τα 4 εκατομμύρια που μας ζήτησαν για να πάρουμε έναν ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ούτε και να καλύψουμε τα 3-4 που θέλει ο παίκτης το χρόνο. Αν η Σταντάρ και ο παίκτης μειώσουν τις απαιτήσεις τους τότε το συζητάμε».

Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να δώσουν ένα ποσό κοντά στα 1,5 με 2 εκατομμύρια στη βελγική ομάδα και άλλα τόσα στον ποδοσφαιριστή για κάθε χρόνο συνεργασίας συν τα μπόνους που προβλέπονται. Το θέμα του 28χρονου άσου πάντως, μόνο εύκολο δεν είναι αφού πέραν της μεγάλης διαφοράς που υπάρχει στο οικονομικό, ο παίκτης καταλαμβάνει θέση ξένου, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού έχει αγωνιστεί με την Σταντάρ στη διοργάνωση.

Στο μεταξύ για την κορυφή της επίθεσης ο διακαής πόθος του Ζίκο λέγεται Αντριάνο. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον μάνατζερ του παίκτη, Ζιλμάρ Ρινάλντι και προσπαθούν να κάνουν το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού. Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση, αλλά ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει ανάψει το πράσινο φως προς τους συνεργάτες του για τους δύο παίκτες.

Όσο για την περίπτωση του Φάνη Γκέκα το όνομα του οποίου έχει ακουστεί πολύ έντονα, στον Ολυμπιακό θα ασχοληθούν αν ναυαγήσει οριστικά του Αντριάνο. Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΩΣ», οι ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και άλλες λύσεις και μία από αυτές ακούει στο όνομα Φρεντ. Πρόκειται για τον πρώην άσο της Λιόν που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα με την φανέλα της Φλουμινένσε. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι το κασέ του 26χρονου άσου φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Και ο Σαλονίκης στην ΠΑΕ

Εκτός από τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ο Σωκράτης Κόκκαλης απέκτησε και δεύτερο συμπαίκτη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πρόκειται για τον Γιώργο Σαλονίκη ο οποίος ήταν για χρόνια στέλεχος τόσο στην ΠΑΕ όσο και στην ΚΑΕ. Η συμφωνία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και ο Σαλονίκης θα μπει με ένα ποσοστό της τάξεως του 3% το οποίο αργότερα θα φτάσει το 5%. Αν και από την πλευρά του ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό, όλα είναι έτοιμα για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις