«Τους αναμολόγητους σκοπούς τους να ομολογήσουν οι λιμενεργάτες»

Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2009 11:50
UPD:13:21
A- A A+

«Δεν θέλω εύκολο αντίπαλο, αλλά ισχυρή, ενωμένη και σοβαρή αντιπολίτευση, που δεν θα διευκολύνει με αυτογκόλ το ΠΑΣΟΚ», δηλώνει εν όψει των διαδικασιών διαδοχής στη ΝΔ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Η Καθημερινή».

Επιπλέον, ο κ. Πάγκαλος υποστηρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ θα βάλει τέλος στη φαυλοκρατία και προειδοποιεί τους πλουσίους ότι επί ΠΑΣΟΚ θα πληρώνουν περισσότερο, προς όφελος των φτωχότερων.

Για τους stageres διατυπώνει πως «Ιστορία χωρίς θύματα δεν γράφεται» και καλεί τους απεργούντες λιμενεργάτες να αποκαλύψουν τους «ανομολόγητους πόθους» τους.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά το θέμα των stage ο κ. Πάγκαλος τονίζει: «Κάποτε έπρεπε να τελειώσει η φαυλοκρατία σε αυτή τη χώρα και η ιστορική στιγμή ήρθε. Ιστορία χωρίς θύματα δεν γράφεται. Οι συμβάσεις που υπεγράφησαν μετά την προκήρυξη των εκλογών είναι ανυπόστατες και άκυρες».

Για δε, τους διαμαρτυρόμενους λιμενεργάτες του Πειραιά, ο κ. Πάγκαλος «δείχνει» τα κόμματα της Αριστεράς, δηλώνοντας: «Η επαναδιαπραγμάτευση σε ορισμένα σημεία της σύμβασης ουδόλως αιτιολογεί το κλείσιμο του προβλήτα, που ματαιώνει το εξωτερικό εμπόριο της χώρας. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι, κυρίως όσοι τυχόν έχουν αναμολόγητους σκοπούς, όπως αυτοί που διαβάζω στον "Ριζοσπάστη» και την "Αυγή". Αν διαπραγματευτικός στόχος των λιμενεργατών είναι να ακυρώσουν τη σύμβαση, ή και άλλες ανομολόγητες αξιώσεις, να βρουν το θάρρος να το πουν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή