Τενκ τεν Κάτε: «Oλη η Ελλάδα ξέρει για τη σχέση του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό»

Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2009 12:16
UPD:14:23
A- A A+

Για τις σχέσεις που έχει ο Λεβαδειακός με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Χενκ τεν Κάτε στους παίκτες του εν όψει του σημερινού (19:00, NS1) παιχνιδιού των πρασίνων με τους Βοιωτούς. Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε ότι δεν θα είναι εύκολο ματς αφού όλη η Ελλάδα ξέρει τι γίνεται μεταξύ Λεβαδειακού και «ερυθρόλευκων». Για τη νίκη και την μοναξιά της κορυφής θα παίξει το τριφύλλι με δύο «αναγκαστικές» αλλαγές. Τι είπε ο πρώην πρωθυπουργός για Κατσουράνη και πρωτάθλημα.

Ο 55χρονος προπονητής στην ομιλία τους προς τους παίκτες για το αποψινό ματς για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ τους επέστησε την προσοχή.... θυμίζοντας τους τι «παίζει» μεταξύ του Λεβαδειακού και του Ολυμπιακού: «Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο που το λέω συνέχεια, αλλά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δεν είναι εύκολο. Θα είναι πολύ δύσκολο. Δεν θέλω να πιστέψετε ότι η νίκη θα έρθει μόνη της. Ο Λεβαδειακός και ο Ολυμπιακός έχουν... σχέση. Αυτό το ξέρει όλη η Ελλάδα. Γι' αυτό θέλει προσοχή και σοβαρότητα το ματς. Ο αντίπαλος θα παίξει δυνατά, θα μαρκάρει σκληρά και θα παλέψει παθιασμένα για να μας νικήσει ή να μας κόψει βαθμούς».

Ο Χενκ τεν Κάτε θέλει η ομάδα του να πάρει τη νίκη ώστε να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά αυτή τη φορά χωρίς συγκάτοικο: «Πρέπει να μπείτε δυνατά σ' αυτό το παιχνίδι. Είναι σημαντικό για να παραμείνουμε στην κορυφή. Να είστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να παίξετε δυνατά. Οφείλουμε να πάρουμε μία ακόμη νίκη για να παραμείνουμε στην κορυφή, όσο και να μας κοντράρει ο αντίπαλος, όσο δύσκολο έργο και να έχουμε. Είμαστε καλύτεροι».

Με αλλαγές στη Λειβαδιά

Πολλά χαμόγελα έφερε στο πράσινο στρατόπεδο η ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή καθώς με νίκη ο Παναθηναϊκός στην Βοιωτία θα περάσει και πάλι μόνος πρώτος στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ. Ο Χενκ τεν Κάτε αναμένεται να παρατάξει το τριφύλλι με δύο ή τρεις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Στουρμ Γκρατς.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Γιώργου Καραγκούνη και του τιμωρημένου Γιόσου Σαριέγκι με τις θέσεις του να παίρνουν πιθανότατα ο Σεμπαστιάν Λέτο και ο Ματίας Μπιέρσμιρ αντίστοιχα.

Ο 55χρονος προπονητής θα ξεκινήσει με τον Αλέξανδρο Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Λουκά Βύντρα με τον Σουηδό ενώ στα δεξιά θα βρίσκεται ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και αριστερά ο Νίκος Σπυρόπουλος. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κώστας Κατσουράνης, ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, ενω δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στη θέση του Μοζαμβικανού ο Σωτήρης Νίνης και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και αριστερό ο Λέτο ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Κ. Καραμανλής για Κατσουράνη και πρωτάθλημα

Ο Κώστας Καραμανλής είναι γνωστόν ότι έχει Παναθηναϊκά αισθήματα. Ο πρώην πρωθυπουργός όπως αναφέρει η «Real News» τέσσερις μέρες μετά τις εκλογές σε συζήτηση που είχε με φίλους του στο Κολωνάκι μιλούσε για πολλή ώρα για το τριφύλλι και τον Κώστα Κατσουράνη: «Είναι μεγάλος παίκτης ο Κατσουράνης. Ηταν η καλύτερη μεταγραφή μας. Φέτος πιστεύω ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα, έχουμε καλή ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μικρά – μικρά από τον Τύπο

Με περίπου 3.000 φιλάθλους στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στη Λειβαδιά.

Με ενοχλήσεις στον αστράγαλο αποχώρησε από την προπόνηση ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις