Δ. Σιούφας: Η ΝΔ προχωρά ενωμένα, συντεταγμένα και δυνατά

Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2009 21:02
UPD:21:03
A- A A+

«Η Νέα Δημοκρατία προχωρά ενωμένα, συντεταγμένα, και δυνατά», δήλωσε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Εκλογών, Δημήτρης Σιούφας, μετά τη σημερινή της συνεδρίαση.

Όπως ανέφερε ο κ. Σιούφας, «η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου και των Εκλογών συνεχίζει τις εργασίες της, με αντικείμενο την προετοιμασία της διεξαγωγής των εκλογών και της εξαγωγής των αποτελεσμάτων για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κόμματος».

Πρόσθεσε δε ότι λειτουργεί, πλέον, σύμφωνα με το αναθεωρημένο άρθρο 14 παρ. 2 του Καταστατικού και ως Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και θύμισε ότι στην Επιτροπή μετέχουν, εδώ και αρκετές μέρες, και οι εκπρόσωποι (ένας από κάθε έναν) των τριών υποψηφίων για την προεδρία του Κόμματος.

Σύμφωνα με τον κ. Σιούφα, σήμερα η Επιτροπή ασχολήθηκε με το σχέδιο της αίτησης που θα υποβάλουν οι εκλογείς την ημέρα των εκλογών, την εγκύκλιο για τον τρόπο πραγματοποίησης των εκλογών, με βάση το αναθεωρημένο Καταστατικό, τη χωροθέτηση των εκλογικών τμημάτων και των εκλογικών κέντρων στην Ελλάδα, την Κύπρο και τις άλλες χώρες της Ευρώπης και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, η οποία θα εκδοθεί αύριο, και με την οποία θα διευκρινίζονται οι λόγοι για τους οποίους δεν είναι εφικτή η συμμετοχή στις εκλογές του Ελληνισμού της Διασποράς από άλλες χώρες.

Επεσήμανε δε ότι «με την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης έγινε σύντομη αναφορά για το υψηλό πολιτικό επίπεδο στο οποίο κινήθηκαν οι εργασίες του Έκτακτου Συνεδρίου, χθες και προχθές», τονίζοντας ότι «είναι κοινή η εκτίμηση ότι δικαιώσαμε τους πολίτες που προσβλέπουν στη Νέα Δημοκρατία».

«Κάναμε ένα σημαντικό βήμα άμεσης Δημοκρατίας. Ένα βήμα που ενισχύει την αμφίδρομη επικοινωνία του Κόμματός μας με την Κοινωνία, καθώς και την καθολική υποστήριξη του νέου προέδρου του Κόμματος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Καθήκον όλων μας -και εννοώ όλων μας- είναι να κάνουμε, τώρα, ό,τι μπορούμε για να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου», υπογράμμισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή