Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2001 07:01
UPD:22:42
A- A A+

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες στην ανατολική και νησιωτική Ελλάδα θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στις κεντρικές και βόρειες ορεινές περιοχές. Πάντως, θα υπάρχουν και διαστήματα βελτίωσης του καιρού στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιο-δυτικοί μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί στρεφόμενοι σταδιακά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια σε βόρειους βορειο-ανατολικούς ισχυρούς μέχρι πολύ ισχυρούς και από το απόγευμα στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο σε θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από τρεις έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιονιο από εννέα έως 19 και στα νησιά του Αιγαίου από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες προβλέπονται αρχικά στην Αττική, αλλά βαθμιαία ο καιρός θα παρουσιάσει σχετική βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιο-δυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα το πρωϊ ισχυροί που βαθμιαία τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη, ενώ στα γύρω ορεινά θα σημειωθούν πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς που βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από οκτώ έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή