Ηρακλής: Παραιτήθηκε και ο Χαΐτογλου

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009 16:46
A- A A+

Ακόμη ένας συνεργάτης του Αντώνη Ρέμου άνοιξε την πόρτα της εξόδου, υποβάλλοντας την παραίτησή του.

Οι παραιτήσεις δεν έχουν τελειωμό στην ΠΑΕ Ηρακλής. Σήμερα έγινε γνωστό ότι ακόμα ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου αποτελεί παρελθόν. Ο λόγος για τον Νίκο Χαΐτογλου, ο οποίος φέρεται να έχει υποβάλλει την παραίτησή του και εγγράφως εδώ και δέκα μέρες.

Κίνηση λίγο-πολύ αναμενόμενη αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Νίκος Χαΐτογλου απείχε από τα κοινά του Ηρακλή και τα τελευταία ματς της ομάδας. Η νέα παραίτηση αναγκάζει τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αντώνη Ρέμο να έρθει στις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, αφού τα ανοικτά μέτωπα είναι πολλά.

Τελειώνει ο Ντάλα Μπόνα

Ο Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα εξακολουθεί να είναι αδικαιολογήτως απών από τις προπονήσεις του Ηρακλή, με συνέπεια να μην μένει άλλος δρόμος στην διοίκηση της ΠΑΕ, από το να χειριστεί με νομικές διαδικασίες τη συμπεριφορά του Ιταλού ποδοσφαιριστή.

Ήδη έχει κινητοποιηθεί από σήμερα (10/11) η διαδικασία της κλήσης σε απολογία του παίκτη (με τη σχετική έγγραφη κοινοποίηση) για την Πέμπτη 12/11 και - συνεπώς - αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του, αφού πρώτα δώσει σημεία... ζωής.

Στη σημερινή προπόνηση στην Μίκρα, ο Παπαστεριανός επανήλθε σε πλήρεις ρυθμούς, ξεπερνώντας εξαιρετικά γρήγορα τις ενοχλήσεις, που τον ταλαιπωρούσαν.

Σε ρυθμούς εντατικού ατομικού προγράμματος θα περάσει την εβδομάδα ο Μπόσνιακ, ενώ από την επόμενη θα περάσει στο πρόγραμμα της ομάδας και θα είναι έτοιμος για την προσεχή αγωνιστική υποχρέωση των «κυανολεύκων». Ο Γιάκομπ αναρρώνει και ακολουθεί πρόγραμμα γυμναστηρίου, χωρίς να υπάρχει λόγος πίεσης, εφόσον δεν υπάρχει άμεση αγωνιστική δράση.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις