Γκέκας: Από εμάς εξαρτάται η πρόκριση

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009 19:39
UPD:23:39
A- A A+

Αισιόδοξος για την πρόκριση της Ελλάδας στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου είναι ο Φάνης Γκέκας, που τόνισε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΦΙΦΑ ότι η πρόκριση εξαρτάται από την απόδοση της Εθνικής μας ομάδας.

«Ελέγχουμε το μέλλον μας. Ο αντίπαλος είναι δύσκολος, ωστόσο αν έχουμε καλή απόδοση δεν φοβόμαστε τίποτα», δήλωσε ο διεθνής επιθετικός στην επίσημη ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας και πρόσθεσε: «Θα ήταν λάθος να επιστήσουμε την προσοχή μας σε κάποιους συγκεκριμένους παίκτες της Ουκρανίας».

Ο Γκέκας αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην προκριματική φάση της ευρωπαϊκής ζώνης και σχολίασε γι' αυτό: «Το σύστημα της ομάδας ταιριάζει με το στυλ παιχνιδιού μου».

Όσο για την κριτική που δέχεται ο Ότο Ρεχάγκελ για την εικόνα της Εθνικής, ο ποδοσφαιριστής της Λεβερκούζεν είπε: «Κάθε τεχνικός έχει τη φιλοσοφία του. Εκείνος βασίζεται κυρίως στην πειθαρχία. Από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι τα όσα εφαρμόζουν αποδίδουν καρπούς».

Τέλος, σε ερώτηση για το λίγο χρόνο συμμετοχής που έχει στην ομάδα του, ο Γκέκας απάντησε: «Υπάρχουν αρκετά καλές λύσεις στην επίθεση γιΆ αυτό πρέπει να εκμεταλλεύεσαι κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. Αυτό σκοπεύω να κάνω και εγώ».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις