Σούπερ Λίγκα: Κλήσεις σε απολογία για τη 10η αγωνιστική

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009 20:52
A- A A+

Εννιά από τις 16 ομάδες της Σούπερ Λιγκ κλήθηκαν σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή για όσα συνέβησαν στα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι ΠΑΕ θα απολογηθούν την Πέμπτη (19/11) στη 13.00 για τους εξής λόγους:

ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη – ΠΑΕ Πανιώνιος. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ. ΠΑΕ ΑΕΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Λάρισα. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΠΑΕ ¶ρης: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ¶ρης- ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΠΑΕ Ατρόμητος: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ Εργοτέλης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα, Απ. Χατζησάββας (φροντιστής): Για την συμπεριφορά του φροντιστή Απ.Χατζησάββα στον αγώνα ΠΑΕ Αρης – ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός – ΠΑΕ Ηρακλής. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΠΑΕ Πανιώνιος: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη – ΠΑΕ Πανιώνιος. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανθρακικός-ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις