Αντ. Σαμαράς: Να σταματήσει ο ιδεολογικός αφοπλισμός της ΝΔ

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009 21:01
UPD:23:42
ΑΠΕ-ΜΠΕ

A- A A+

«Είχαμε τη νοοτροπία να ψαρεύουμε στις όχθες του ποταμού, και ψάχνοντας τον ταλαντευόμενο ψηφοφόρο, δεν αντιληφθήκαμε ότι ο δικός μας κόσμος έφευγε. Αυτούς πρέπει να φέρουμε πίσω, αυτούς που νοιώθουν μέσα τους Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε συγκέντρωση στελεχών της ΑΆ Αθηνών, στο ξενοδοχείο «PARK».

Αναφέρθηκε δε στην ιδεολογία της παράταξης, σημειώνοντας ότι πρέπει να σταματήσει ο ιδεολογικός αφοπλισμός της Νέας Δημοκρατίας.

Νωρίτερα, ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός μίλησε σε συγκέντρωση πολιτικών φίλων του στο Χαλάνδρι.

Αύριο ο κ. Σαμαράς θα περιοδεύσει στο νομό Έβρου.

Το πρόγραμμά του έχει ως εξής:

Στις 9.00 το πρωί θα επισκεφθεί το δημαρχείο του Δήμου Σουφλίου, στις 9.45 το δημαρχείο του Δήμου Ορφέα, στις 10.30 το δημαρχείο του Δήμου Διδυμοτείχου και στις 11.30 το δημαρχείο του Δήμου Ορεστιάδος.

Στη συνέχεια στις 12 το μεσημέρι ο κ. Σαμαράς θα επισκεφθεί το γραφείο της Τ.Ε της Ν.Δ Ορεστιάδος, στις 12.30 θα έχει συνάντηση με φίλους και μέλη της Ν.Δ στο ξενοδοχείο «VIENNΙ» της Ορεστιάδος και στις 14.00 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε φυλάκιο της παραμεθορίου ζώνης.

Στις 18.30 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Έβρου της Ν.Δ. και στις 19.30 θα απευθύνει ομιλία προς τα μέλη και τους φίλους της Ν.Δ στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή