Νέο μέλος στην ΠΑΕ Ηρακλής

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009 15:51
UPD:15:52
A- A A+

Νέο μέλος στην ΠΑΕ Ηρακλής ο Απόστολος Τσιπίδης ύστερα από συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Ρέμο.

Μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις από το διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ Ηρακλής ήρθε και μια προσθήκη. Πρόκειται για τον Απόστολο Τσιπίδη που όπως αναφέρει η ΠΑΕ: «ανταποκρινόμενος στην ανοικτή πρόσκληση στήριξης της διοικητικής προσπάθειας στην ΠΑΕ Ηρακλής, την οποία απηύθυναν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, δήλωσε ‘παρών’ και θα πλαισιώσει, με την προσωπική συνεισφορά του το δύσκολο έργο, που συντελείται στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή».

Μιλώντας για την απόφασή του αυτή και τον ρόλο που θα έχει το νέο μέλος της ΠΑΕ υποστήριξε: «Σε μία έκκληση που έγινε κάποιοι άνθρωποι που έπρεπε να στηρίξουν τον Ηρακλή έπρεπε να ανταποκριθούν. Θα έχω ένα άτυπο ρόλο γενικού διευθυντή για ενίσχυση σε πολλά ζητήματα. Μεταγραφικά, θέματα λειτουργίας, οικονομικών κτλ. ενώ από τον Ιανουάριο και μετά να ενισχύσω την ομάδα με κάποια χρήματα είτε από χορηγίες είτε με δικά μου».

Ο Απόστολος Τσιπίδης αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που είχε με τον Αντώνη Ρέμο: «Οι συναντήσεις μου έδωσαν να καταλάβω ότι έχει μεγάλη αγάπη για την ομάδα και διάθεση να την βοηθήσει να πάει εκεί που πρέπει ο Ηρακλής. Με την βοήθεια όλων ομάδα θα πάει πολύ καλύτερα από πέρυσι. Οι άνθρωποι που αγαπάνε κάτι αναλαμβάνουνε την ομάδα στα δύσκολα. Μπαμπάδες της χαράς και της νίκης είναι πολλοί... Στο μπάσκετ πήραμε μία ομάδα στην Α2 και την κάναμε να πάει ρολόι και αυτό θέλουμε και στο ποδόσφαιρο».

Εν τω μεταξύ, συνεχίζει να απέχει από τις προπονήσεις του Ηρακλή ο Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα, καθώς και σήμερα δεν εμφανίστηκε στο διπλό πρόγραμμα της ομάδας, με τις πληροφορίες να επιμένουν ότι βρίσκεται από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας στην πατρίδα του.

Για αύριο (11/11), στις 10:00, είναι προγραμματισμένη η απολογία του ενώπιον της διοίκησης αλλά όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να παραστεί και κινδυνεύει με σοβαρές κυρώσεις και φυσικά με το πρόωρο τέλος της καριέρας του στην ομάδα.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις