F1: Και επισήμως στην Campos Meta ο Σένα

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009 20:34
UPD:01/02/2010 17:43
A- A A+

Ο Μπρούνο Σένα παρουσιάστηκε επίσημα από τη νέα του ομάδα, την Campos Meta, με την οποία θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη Formula1 την επόμενη σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος δήλωσε στο περιθώριο αυτής ότι θέλει να χτίσει δικό του όνομα και όλοι να τον θυμούνται γι' αυτό και όχι επειδή είναι ανιψιός του αείμνηστου ¶ιρτον.

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό ότι ο Μπρούνο Σένα θα οδηγεί για την Campos Meta την επόμενη σεζόν και η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα το Βραζιλιάνο.

Ο ανιψιός του αείμνηστου ¶ιρτον θα πραγματοποιήσει αυτό που κυνηγούσε τόσα χρόνια, που είναι το ντεμπούτο στη Formula1 και θέλει να τον θυμούνται όλοι για το δικό του όνομα και όχι για το θείο του, όπως δήλωσε στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασής του, στην οποία τόνισε ότι θέλει να αναδειχθεί κάποια στιγμή παγκόσμιος πρωταθλητής.

«Ελπίζω, σε σύντομο χρονικό διάστημα, ότι όλοι θα με θυμούνται επειδή θα είμαι ο Μπρούνο και όχι για το επώνυμο του θείου μου. Έμαθα να ζω με αυτό και, αν και με βοήθησε στην αρχή να βρω σπόνσορες και επαφές, για να είσαι οδηγός πρέπει να έχεις φυσικό ταλέντο. Θέλω να πάρω βαθμούς για τη νέα μου ομάδα και να είμαι ο καλύτερος όλων των νέων. Κάποια στιγμή θα ήθελα να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1», είπε ο Μπρούνο Σένα, ο οποίος θα εύχεται να μην έχει την τύχη του θείου του, όσον αφορά το τραγικό ατύχημα που είχε την Πρωτομαγιά του 1994.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις