Δύσκολη η συμμετοχή Τοροσίδη στον αγώνα της Εθνικής με την Ουκρανία

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009 23:04
A- A A+

Οι πιθανότητες να παίξει ο Βασίλης Τοροσίδης στο προσεχές παιχνίδι της Εθνικής μας με την Ουκρανία το Σάββατο (14/11) στο ΟΑΚΑ είναι μηδαμινές και ο παίκτης του Ολυμπιακού χρειάζεται ένα θαύμα για να είναι έτοιμος. Αντίθετα ευχάριστα είναι τα νέα για τους υπόλοιπους διεθνείς.

Ο Τοροσίδης δεν εμφανίστηκε καν στην προπόνηση της Τετάρτης (11/11), αφού δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, κάτι που σημαίνει ότι όχι μόνο θα απουσιάσει από το πρώτο παιχνίδι αλλά κινδυνεύει να χάσει και το δεύτερο το Ντόνετσκ στις 18 του μήνα.

Αντίθετα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκαν ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Βαγγέλης Μόρας, ενώ ο Κώστας Χαλκιάς έκανε ατομικό πρόγραμμα αλλά από την Πέμπτη (12/11) θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας.

Πριν από τη σημερινή προπόνηση οι Έλληνες διεθνείς παρακολούθησαν βίντεο του αγώνα Ουκρανία-Αγγλία, με τον Ότο Ρεχάγκελ να αναλύει το παιχνίδι του προσεχή αντιπάλου μας. Ο Γερμανός προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του πίεση ψηλά για να εμποδίσουν την ανάπτυξη των Ουκρανών, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έχει τετ α τετ με τους παίκτες για να τους εξηγήσει τι θέλει από τον καθένα.

Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στο ΟΑΚΑ, για να προσαρμοστούν οι παίκτες στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, ενώ στις 18.30 ο Ρεχάγκελ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Όσον αφορά την κίνηση των εισιτηρίων, στην ΕΠΟ υπάρχει ικανοποίηση από την προπώληση και εφόσον βοηθήσει ο καιρός υπολογίζεται ότι στις κερκίδες του ΟΑΚΑ θα υπάρχουν πάνω από 40.000 φίλαθλοι.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις