Μπαράζ Μουντιάλ 2010: Καθησυχαστικός ο Ελληνας πρόξενος στην Ουκρανία

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009 16:20
ΑΠΕ-ΜΠΕ

A- A A+

Καθησυχαστικός για την κατάσταση στην Ουκρανία με τη νέα γρίπη, εμφανίστηκε ο Ελληνας πρόξενος Κώστας Κοδέλλας, σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα της Εθνικής μας στο Ντόνετσκ για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Τις πρώτες ημέρες υπήρχε πανικός, τώρα έχει επέλθει ηρεμία και πολύ λιγότερα κρούσματα. Στο Ντόνετσκ δεν υπάρχουν πολλά κρούσματα, σε αντίθεση με τη δυτική Ουκρανία. Βρίσκομαι συνέχεια σε επικοινωνία με την ΕΠΟ. Θα τηρηθούν τα γνωστά μέτρα που πρέπει να τηρούμε όλοι μας. Είναι τα συνήθη για όλους. Καθαριότητα και καλή φυσική κατάσταση. Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας και είμαι σίγουρος πως η Εθνική μας ομάδα θα τα πάει πολύ καλά», δήλωσε στον «NovaΣπορ Fm 94,6» ο Ελληνας πρόξενος.

Όσο για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επιδημία πνευμονικής πανώλης, ο κ. Κοδέλλας ήταν σαφής : «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Πολλά ακούγονται, αλλά δεν υπάρχει κάτι επιβεβαιωμένο. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι εδώ με στελέχη του και μας ενημερώνει συνέχεια».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις