Λ. Κατσέλη: Διάψευση δημοσιεύματος περί μυστικής σύσκεψης για τα ναυπηγεία

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009 16:51
UPD:16:54
A- A A+

Διαψεύδει κατηγορηματικά η υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη σημερινό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου με τίτλο «Νυχτερινή σύσκεψη Λ.Κατσέλη-Β.Αρσένη για τα ναυπηγεία» και καλεί την εφημερίδα να προβεί άμεσα «στην αποκατάσταση της αλήθειας».

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: «Σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομίας για το θέμα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά η οποία κρατήθηκε μυστική πραγματοποιήθηκε τη νύχτα της Τρίτης παρουσία της Λούκας Κατσέλη και συνεργατών της Βικέντιου Αρσένη (κουνιάδος της) και Γιάννη Λουκά. Δυσαρέσκεια στο Μαξίμου για τη νυχτερινή συνάντηση στο υπ. Οικονομίας».

H κ. Λούκα Κατσέλη.

«Όσα αναφέρονται στο ανωτέρω δημοσίευμα είναι τελείως ανυπόστατα και αναληθή, που όχι μόνο προσβάλλουν την προσωπική και πολιτική μου ακεραιότητα, την τιμή και την υπόληψή μου, αλλά και εξυπηρετούν μία λογική αποσταθεροποίησης του θεσμικού μου ρόλου», σημείωσε η κ. Κατσέλη.

«Επιπλέον, ενώ υπήρξε κατηγορηματική διάψευση από μέρους του γραφείου μου σε σχετική ερώτηση που έγινε από συντάκτη της εφημερίδας σας για το αν ευσταθεί ή όχι αυτή η φημολογία, στο δημοσίευμα της εφημερίδας σας αυτή η διάψευση αποκρύφθηκε», πρόσθεσε.

«Επειδή είναι προφανές ότι δεν προτίθεμαι να ανεχθώ την άδικη εμπλοκή του ονόματός μου μέσω ψευδών και ανυπόστατων δημοσιευμάτων, παρακαλώ για την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας, με ρητή διάψευση από την εφημερίδα σας του σημερινού επιλήψιμου δημοσιεύματος και μάλιστα με καταχώρηση της διάψευσης στο αμέσως επόμενο φύλλο, στις ίδιες θέσεις και με τα ίδια τυπογραφικά στοιχεία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας, η κ. Κατσέλη προειδοποίησε πως σε αντίθετη περίπτωση επιφυλλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματος της «για την πλήρη αποκατάσταση της προσβληθείσας προσωπικότητας μου».

Προτεινόμενα για εσάς