Ρεχάγκελ: Πάθος, διάθεση και συγκέντρωση

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009 19:14
A- A A+

Αισιόδοξος για την έκβαση του παιχνιδιού με την Ουκρανία έδειξε να είναι στη συνέντευξη ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος τόνισε πως τα κλειδιά της νίκης είναι η συγκέντρωση και το πάθος. Ο έμπειρος Γερμανός τόνισε πως οι απουσίες των Τοροσίδη και Σεϊταρίδη είναι μεγάλες, όμως έδειξε σίγουρος για τις ικανότητες των υπολοίπων.

Αναλυτικά:

Ελπίζω το Σάββατο με τον κόσμο μας να έχουμε πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, αλλά εμείς με το παιχνίδι μας πρέπει να κερδίσουμε τους φίλους μας. Αυτοί αντιδρούν απ' όσα βλέπουν στο γήπεδο. Πρέπει να δείξουμε πως είμαστε μια ομάδα που θέλει να βρίσκεται στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτό για να το πετύχουμε πρέπει να έχουμε πάθος και διάθεση και να ελέγχουμε το παιχνίδι μας συγκεντρωμένοι.

Έχουμε απουσίες και στα τελευταία τα παιχνίδια δεν μπορούσαμε να έχουμε ολόκληρο το ρόστερ μας. Θα ήθελα να έχω τον Τοροσίδη και τον Σεϊταρίδη, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Όλοι όμως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.Εγώ πιστεύω πάντα αυτά που βλέπω.

Όταν δω πως θα αντιδράσουμε στον αγωνιστικό χώρο, θα μπορώ να σας πω τι θα κάνουμε. Χαίρομαι που οι παίκτες έχουν τέτοια αυτοπεποίθηση. Αυτά που έγιναν στον παρελθόν δεν μετράνε. Αυτό που έχει σημασία είναι η κατάστασή μας τώρα.

Οποιοδήποτε αποτέλεσμα σου αφήνει περιθώρια πρόκρισης στην Ουκρανία είναι καλό. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε εκ των προτέρων για συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αλλά ναι, το 1-0 θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Πολλά εξαρτώνται και από τον αντίπαλο. Αν είναι πολύ καλοί και το 1-0 είναι σημαντικό. Βεβαία, εξαρτάται και τι θα κάνουμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο.

Το πως θα παίξουμε το Σάββατο, δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα. Θα περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή για να δούμε, όπως κάνουμε πάντα. Σίγουρα παίζει πάντα ρόλο η άμυνα. Πρέπει να βρούμε ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης.Σίγουρα ο Σεβτσένκο είναι πολύ σημαντικός παράγοντας, αλλά δεν παίζει μόνος του.

Δείξτε τα προσόντα σας στον κόσμο και υπερβείτε τα όριά σας. Αυτό θα πω στου ποδοσφαιριστές πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Το ποδόσφαιρο βέβαια έτσι όπως το παρουσιάζουμε θα είναι σαν να βγαίνει από τον υπολογιστή. Δεν μπορεί να γίνει όμως έτσι.

Κυργιάκος, Μώρας, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Βύντρα, Σπυρόπουλος (σε ερώτηση να δώσει πέντε ονόματα που θα ξεκινήσουν βασικοί για το γούρι, όπως κάνει πάντα.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις