Σαλπιγγίδης: Μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης της Εθνικής

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009 21:15
A- A A+

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης παραχώρησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μιλώντας τόσο για τον Παναθηναϊκό και το συμβόλαιο του, όσο και για την Εθνική, τη γρίπη, αλλά και για τις σχέσεις του με τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε στον «Libero» για την επερχόμενη αναμέτρηση με την Ουκρανία, τονίζοντας ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες.

Αναλυτικά:

Για τα δύο παιχνίδια με την Ουκρανία και την πρόκριση:

«Δεν πρέπει να μένουμε στις άσχημες τελευταίες εμφανίσεις, πρέπει να κοιτάμε μπροστά μόνο. Σίγουρα η Εθνική προέρχεται από όχι και τόσο καλές εμφανίσεις, αλλά όταν έχεις μπροστά σου δύο τόσο σημαντικά παιχνίδια, δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία τι εμφανίσεις έχει κάνεις πριν. Στόχος δικός μας είναι να παίρνουμε πάντοτε μέρος σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, παίζουμε, όμως, με μία εξίσου καλή ομάδα και πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι 50-50. Δε θα είναι αποτυχία, λοιπόν, αν δεν περάσουμε. Σαφώς θα υπάρξει απογοήτευση αλλά δεν θα είναι αποτυχία».

Για το θέμα της νέας γρίπης:

«Το πρόβλημα αυτό σαφώς μας απασχολεί και ίσως είναι δύσκολα τα πράγματα εκεί. Κάναμε προληπτικά ένα εμβόλιο όλοι οι διεθνείς, δεν ήταν όμως για τη γρίπη των χοίρων, αλλά για την κανονική γρίπη. Θα προσπαθήσουμε φυσικά να προφυλαχθούμε, δεν θα είναι κάτι εύκολο, ωστόσο θα κάνουμε ότι μπορούμε για αυτό».

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό:

«Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στην συνέχεια. Με τη νέα χρονιά, πάντως, θα έχω πάλι συζητήσεις με την ομάδα μου και θα δείξει τελικά τι θα γίνει. Τώρα, πάντως, δεν θέλω να σκέφτομαι τόσο μπροστά. Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου και στους στόχους που έχει για φέτος και με τη νέα χρονιά θα αρχίσω ενδεχομένως να το σκέφτομαι πάλι».

Για τις σχέσεις του με τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Για το θέμα αυτό έχουν ειπωθεί διάφορα, ενώ έχω τοποθετηθεί κι εγώ σχετικά. Δεν κρατώ πάντως καμία κακία και πρέπει να πω ότι έζησα πολύ όμορφες στιγμές. Σίγουρα κι εγώ θα έχω κάνει λάθη, ήμουν άλλωστε τότε ένα παιδί 25 ετών. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Σίγουρα υπήρξαν θετικά και αρνητικά σχόλια, αλλά εγώ είμαι ήσυχος με την συνείδηση μου».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις