Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου

Σε ισχύ από την Κυριακή
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2009 16:21
A- A A+

Σε ισχύ τίθενται από την Κυριακή 15/11 έως και την Τρίτη 17/11 έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης & στάθμευσης, διακοπές & εκτροπές της κυκλοφορίας) λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 36η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι εν λόγω ρυθμίσεις αφορούν τις οδούς γύρω από το Ε.Μ.Π. έως την Πλ. Κάνιγγος, ενώ την Τρίτη 17/11, κατά την ημέρα της πορείας, θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και στις καθέτους αυτών.

Ακόμη, σύμφωνα με απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία- Τρόλεϊ). Παράλληλα, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας.

Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί κατά το διάστημα από 15/11 έως 17/11 να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτηση τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή