Αντ. Σαμαράς: Όταν η βάση μιλά οι μηχανισμοί σιωπούν

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2009 21:25
A- A A+

«Το ρυάκι γίνεται ποτάμι» τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς αναφερόμενος στη δυναμική της υποψηφιότητάς του. Σημειώσε δε πως όταν η βάση μιλά οι μηχανισμοί σιωπούν.

Ο κ. Σαμαράς μίλησε απόψε σε κομματικές εκδηλώσεις στη Χαλκίδα και το Μενίδι.

Μεταξύ άλλων, επεσήμανε την ανάγκη ανάδειξης της ιδεολογίας της Νέας Δημοκρατίας, υπογρμμίζοντας ότι πρέπει να σταματήσει ο ιδεολογικός αφοπλισμός.

Διαβεβαίωσε δε ότι είτε εκλεγεί ο ίδιος είτε η Ντόρα Μπακογιάννη είτε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, την επόμενη ημέρα θα είναι όλοι στη Νέα Δημοκρατία μια γροθιά.

Επιτέθηκε ακόμη στο ΠΑΣΟΚ και στην πολιτική της κυβέρνησης λέγοντας ότι αρχίζει και θυμίζει σιγά, σιγά το παλιό ΠΑΣΟΚ.

Το Σάββατο ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί το νομό Πέλλας και στις 18.30 θα απευθύνει ομιλία σε φίλους και μέλη της Ν.Δ. στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Γιαννιτσών. Στις 21.00 θα επισκεφθεί το Δημαρχείο του Δήμου Κρύας Βρύσης.

Την Κυριακή θα επισκεφθεί τους νομούς Ημαθίας, Πιερίας και Χαλκιδικής.

Στις 11.00 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ημαθίας και στις 11.30 ομιλία σε φίλους και μέλη της Ν.Δ. στον κινηματογράφο «STAR». Στις 13.30 θα απευθύνει ομιλία στο συνεδριακό κέντρο «ΕΚΑΒΗ» του Δήμου Κατερίνης, και στις 18.30 θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής ενώ στις 19.00 θα μιλήσει στο Δημοτικό Θέατρο Πολύγυρου Χαλκιδικής.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή