Σεϊταρίδης: Θέλουμε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2009 22:00
UPD:14/11/2009 10:29
A- A A+

Την πίστη του πως ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό της Εθνικής ομάδας το Σάββατο στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Ουκρανία εξέφρασε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εστίασε την αποτυχία της απευθείας πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην εντός έδρας ήττα από την Ελβετία ενώ αναφέρθηκε στο μέλλον του Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική.

Αναλυτικά:

Για την πορεία της Εθνικής στα προκριματικά: «Το κακό ξεκίνησε στο ματς στο Καραϊσκάκη όταν παίξαμε με την Ελβετία και χάσαμε 1-2. Αν είχαμε πάρει μία ισοπαλία θα είχαμε περάσει πρώτοι δε θα χρειαζόταν καν να είχαμε πάει στα μπαράζ, αυτό ήταν το στραβό που κάναμε. Και ύστερα ήταν τα δύο παιχνίδια με την Ελβετία και τη Μολδαβία που χάσαμε το ένα και ισοφαρίσανε οι Μολδαβοί στο τέλος του αγώνα στο άλλο. Στο πρώτο ματς με την Ελβετία πιστεύω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο και ο διαιτητής που έβγαλε μία αδικαιολόγητη κόκκινη στο Λουκά (Βύντρα). Στο δεύτερο ματς πιστεύω ότι δεν είχαμε καθόλου καλή απόδοση με τη Μολδαβία».

Για τα δύο παιχνίδια με Ουκρανία: «Τώρα καλώς η κακώς έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε εναντίον της Ουκρανίας στα μπαράζ, να κερδίσουμε και να πάμε στο Μουντιάλ. Θα κριθούν πολλά στο πρώτο παιχνίδι που παίζουμε στο ΟΑΚΑ, το πιο σημαντικό είναι να μη δεχθούμε γκολ και από εκεί και πέρα όσα γκολ παραπάνω βάλουμε τόσο πιο καλό για μας. Στην Ουκρανία θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα είναι το γήπεδο γεμάτο, οι Ουκρανοί αγαπάνε το ποδόσφαιρο, έχουν πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια για να έχουμε πολλές πιθανότητες, αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι σίγουρα θα έχουμε πρόβλημα.

Εννοείται ότι θέλουμε και ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, όλοι μας το θέλουμε και ο κόσμος πιστεύω ότι θα το καταλάβει και θα γεμίσει το γήπεδο. Γιατί μπορεί να μην παίζουμε το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο για να τρελαίνεται ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο, αλλά πιστεύω θα καταλάβει ότι είναι ένα παιχνίδι για να πάμε στο Μουντιάλ. Ολοι Έλληνες πιστεύω το θέλουν και θα έρθουν να μας βοηθήσουν».

Για τον Ρεχάγκελ: «Αυτή είναι δύσκολη ερώτηση για το αν πρέπει να μείνει ή όχι. Πρώτα απ΄ όλα εξαρτάται από τον ίδιο και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, από εκεί και πέρα δε θα σου πω αν πρέπει να μείνει ή όχι, αλλά θα σου πω γιΆ αυτό τον άνθρωπο το μόνο που έχουμε να πούμε είναι καλά λόγια, δεν μπορείς να πεις κάτι κακό για αυτό τον άνθρωπο, γιατί πήρε την Ελλάδα από το μηδέν και τη πήγε στην κορυφή. Έχει πάρει μέρος σε δύο ευρωπαϊκά αυτή η ομάδα και αν πάνε όλα καλά και σε ένα Μουντιάλ.

Στη χειρότερη ακόμα και αν δεν πάμε στο Μουντιάλ, αυτός ο προπονητής έχει πάει την ομάδα σε δύο Ευρωπαϊκά. Η πορεία του στην Εθνική μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί, για το αν θα μείνει η αν θα φύγει εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες».

Για το μέλλον του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος: «Αν φύγει ο προπονητής θα είναι η μεγαλύτερη αλλαγή από εκεί και πέρα η ομάδα δε πιστεύω να αλλάξει πολύ. Γιατί ήδη έχουν κάποια παιδιά σταματήσει, κάποια άλλα παιδιά όπως τον Δέλλα και τον Μπασινά δε τους καλεί πια και πιστεύω ίσως σταματήσουν ακόμα ένα, δύο, τρία παιδιά από την ομάδα. Και με την προσθήκη ενός δύο παιδιών θα είμαστε πάνω κάτω η ίδια ομάδα, ήδη έχει γίνει μια μεγάλη ανανέωση».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις