Ολυμπιακός: Εκτός και οι Πάντος, Φετφατζίδης

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2009 22:48
A- A A+

Αυτές τις ημέρες, πολλές ομάδες συνεχίζουν τις προπονήσεις με πολλές απουσίες λόγω εθνικών ομάδων, όμως ο Ολυμπιακός πραγματικά είναι αποδεκατισμένος καθώς εκτός των υποχρεωτικά απόντων, ο Ζίκο είναι αναγκασμένος να δουλέψει χωρίς και τους παίκτες που απουσιάζουν για άλλους λόγους.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός είδε και τους Πάντο και Φετφατζίδη να μην μπορούν να προπονηθούν λόγω ίωσης. Μπορεί να μην είναι τραυματίες, όμως έχασαν και τις δύο προπονήσεις της Παρασκευής και αυτό είναι ένας πονοκέφαλος, καθώς τηρουμένων των αναλογιών κάθε παίκτης είναι πολύτιμος.

Επιστρέφοντας στους τραυματίες, θεραπεία έκαναν οι Τοροσίδης, Λεντέσμα καθώς και ο Παναγόπουλος, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό μηρό. Οι Λεονάρντο, Ντιόγκο και Γκαλέτι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο του προπονητικού κέντρου.

Αναφορικά με τους Όκσαρ και Ζαϊρί, αμφότεροι προπονήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο Ισπανός επισκέφτηκε και το γυμναστήριο για ατομική προπόνηση. Τέλος, η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου έχει προγραμματιστεί στις 10.30 π.μ.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις