Eλλάδα - Ουκρανία 0 - 0

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2009 21:59
UPD:22:19

A- A A+

Ο δρόμος της Εθνικής για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής περνάει υποχρεωτικά από το Ντόνετσκ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ΟΑΚΑ, έμεινε στο 0-0 με τους Ουκρανούς και η πρόκριση πλέον θα κριθεί στον επαναληπτικό της ερχόμενης Τετάρτης.

Οι παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ με πρώτο τους μέλημα να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και στη συνέχεια να ψάξουν το γκολ πήραν αυτό που άξιζαν, ασχέτως αν εξαιτίας του πλεονεκτήματος της έδρας θα έπρεπε σίγουρα να κυνηγήσουν με μεγαλύτερο πάθος τη νίκη.

Οι Ουκρανοί από την πλευρά τους πέρασαν ένα μάλλον εύκολο απόγευμα αμυντικά, ενώ βλέποντας πως οι αντίπαλοί τους δεν πολυανοίγονταν προσπάθησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους, ώστε να πετύχουν κάποιο (υπερπολύτιμο) τέρμα. Από τη στιγμή, όμως, που είδαν πως το παιχνίδι πλησίαζε προς το τέλος χωρίς να κάποια από τις δυο ομάδες να δείχνει ικανή για το γκολ, βολεύτηκαν με την ισοπαλία, που τους δίνει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση πρόκριση.

Τακτικά Ελλάδα και Ουκρανία δεν επιφύλαξαν καμία μεγάλη έκπληξη ως προς το πως θα παρατάσσονταν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ μόνο στην επιλογή προσώπων ο Ρεχάγκελ εξέπληξε, έχοντας ως βασικό τον Σαλπιγγίδη αντί του Χαριστέα.

Παρόλα αυτά, παίζοντας το γνωστό 5-2-3 για άλλη μια φορά η Εθνική δεν είχε δύναμη στο κέντρο, και έτσι ήταν μάλλον εύκολο για τους φιλοξενούμενους να κάνουν το παιχνίδι τους.

Κακό ποιοτικά παιχνίδι χωρίς την πραγματικά μεγάλη φάση. Οι Ουκρανοί δικαιολογημένα δημιούργησαν τις πιο σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά ήταν ιδιαίτερα φλύαροι στην τελική τους προσπάθεια. Αντίθετα, το ελληνικό συγκρότημα απείλησε μόνο με μακρινά σουτ, αν και στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, όμως ο Σαλπιγγίδης κόπηκε λανθασμένα ως οφσάιντ και ενώ έβγαινε αυτός και ο Γκέκας μόνοι τους απέναντι από τον Πιάτοφ.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις