F1: Περιπετειώδης η παρουσίαση του Αλόνσο από τη Ferrari

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2009 10:42
UPD:10:44
REUTERS/HEINO KALIS

A- A A+

Περιπετειώδης έμελλε να είναι η παρουσίαση του Φερνάντο Αλόνσο από τη Ferrari, καθώς το αυτοκίνητο που τον μετέφερε και οδηγούσε ο Λούκα ντι Μοντετσεμόλο στην πίστα της Βαλένθια μαζί με τον Φελίπε Μάσα κόλλησε σε μια αμμοπαγίδα, με συνέπεια οι δυο οδηγοί να κατέβουν και να σπρώξουν και τη λύση στο τέλος να τη δώσει ένας διερχόμενος οδηγός.

Η μεταγραφή της χρονιάς είναι κατά πολλούς αυτή του Φερνάντο Αλόνσο στη Ferrari και χθες παρουσιάστηκε από την ιταλική ομάδα. Αυτό έγινε στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο της Βαλένθια και την περιήγησή του ανέλαβε ο πρόεδρος της ομάδας Λούκα ντι Μοντετσεμόλο με μια Ferrari υπό την αποθέωση 17000 θεατών, που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Όμως, ο Ιταλός σε μια προσπάθειά του να πάει πιο κοντά στις κερκίδες κόλλησε σε μια αμμοπαγίδα, με συνέπεια ο Αλόνσο μαζί με τον Φελίπε Μάσα, που ήταν επίσης μέσα στο αυτοκίνητο, να κατέβουν για να σπρώξουν.

Τελικά, τη λύση έδωσε ένας διερχόμενος οδηγός, ο οποίος τους βοήθησε να βγουν από την αμμοπαγίδα, ενώ στις δηλώσεις του ο Ισπανός απέφυγε να αναφερθεί στο συμβάν λέγοντας ότι ελπίζει να κατακτήσει ξανά τον τίτλο.

«Αυτή είναι μία σημαντική ημέρα για εμένα, γιατί εδώ πραγματικά μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο κόσμος της Ferrari.

Το 2010 ελπίζω να διεκδικήσω το πρωτάθλημα μαζί με τον Φελίπε, ώστε όλοι οι φίλοι της ομάδας να είναι περήφανοι για εμάς και τον επαγγελματισμό μας», είπε ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλόνσο πρέπει να λάβει υπόψιν το συμβάν αυτό αν είναι καλός ή κακός οιωνός ενόψει της νέας πρόκλησης που τον περιμένει στην καριέρα του, καθώς και πως του δόθηκε η άδεια από τη Renault, με την οποία δεν έχει λήξει ακόμα το συμβόλαιό του.

Πηγές: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις