Αναχωρεί για Ουκρανία η Εθνική

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2009 12:07
A- A A+

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος, αναχωρεί το μεσημέρι της Δευτέρας για την Ουκρανία, εν όψει του δεύτερου αγώνα μπαράζ, για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής. Έχει τις λύσεις ο Ότο Ρεχάγκελ, που θα παίξει με αντεπιθέσεις. Διεκδικεί θέση ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Στην Ουκρανία τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευχάριστα, λόγω του ιού της γρίπης, αλλά οι άνθρωποι της Εθνικής μας, έχουν πάρει τα απαραίτητα μέτρα, έτσι ώστε να αποφευχθεί το οποιοδήποτε κρούσμα.

Όπως μάλιστα, δήλωσε και ο τιμ μάνατζερ, Τάκης Φύσσας, η κατάσταση φαίνεται να είναι καλύτερη πλέον, αν λάβουμε υπόψη μας τα δημοσιεύματα, αλλά και τις πληροφορίες των ανθρώπων της ουκρανικής ομοσπονδίας.

Αγωνιστικά, μετά και την κλήση των Γκαλίτσιου και Τζαβέλλα, ο Ότο Ρεχάγκελ έχει περισσότερες λύσεις, ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό το ίδιο σχήμα, στο δεύτερο παιχνίδι με την Ουκρανία, ενώ ίσως προβεί σε δύο αλλαγές.

Την αποστολή της Εθνικής ομάδας, συγκροτούν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Σηφάκης(¶ρης),Τζόρβας(Παναθηναϊκός), Βύντρα(Παναθηναϊκός), Μόρας(Μπολόνια), Κυργιάκος(Λίβερπουλ), Σπυρόπουλος(Παναθηναϊκός), Τοροσίδης(Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος(Τζένοα), Αβραάμ Παπαδόπουλος(Ολυμπιακός), Τζιόλης(Παναθηναϊκός), Μάκος(ΑΕΚ), Κατσουράνης(Παναθηναϊκός), Καραγκούνης(Παναθηναϊκός), Πλιάτσικας(Σάλκε), Νίνης(Παναθηναϊκός), Χαριστέας(Νυρεμβέργη), Σαλπιγγίδης(Παναθηναϊκός), Γκέκας(Μπάγερ Λεβερκούζεν), Σαμαράς(Σέλτικ), Μήτρογλου(Ολυμπιακός), Γκαλίτσιος(Ολυμπιακός), Τζαβέλλας(Πανιώνιος).

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις