Δ. Αβραμόπουλος: Δεν πρέπει να τραυματιστούν οι διαπροσωπικές σχέσεις

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2009 15:25
A- A A+

«Η επόμενη μέρα θέλει όλους να είμαστε στο ίδιο μέτωπο, ευθυγραμμισμένοι με τη νέα ηγεσία ώστε να δώσουμε τη μάχη για την παράταξη και τον τόπο», παρατήρησε μιλώντας στο ρ/σ «Θέμα» ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να τραυματιστούν οι διαπροσωπικές σχέσεις».

«Θα έχουμε μια νέα ηγεσία και από ότι όλα δείχνουν αυτή τη φορά θα είναι μια νέα ηγεσία που δεν θα εγκλωβιστεί σε κλειστό κόμμα, δεν θα στηριχτεί σε προσωπικούς μηχανισμούς, όλοι θα έχουν θέση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχει περιθώρια πλέον αυτή η παράταξη να χωρίζεται σε δικούς μας και άλλους και δεν υπάρχει καμία περίπτωση αυτό να γίνει με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά», τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.

«Δεν έχει περιθώρια πλέον αυτή η παράταξη να χωρίζεται σε δικούς μας και άλλους και δεν υπάρχει καμία περίπτωση αυτό να γίνει με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά», συμπλήρωσε.

Ο κ. Αβραμόπουλος ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν είχε μηχανισμούς και πάντα κινιόταν «με αρχές σταθερές» και τόνισε ότι «η εκλογή του αρχηγού δεν έχει να κάνει και δεν πρέπει να έχει να κάνει με προσωπικά συναισθήματα ή με παζάρια που μας γυρίζουν σε άλλες εποχές».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή