Όλοι στο πλευρό της ΑΕΛ για το χαμό του Ντε Νίγκρις

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2009 15:35
AΠΕ/INTIME SPORTS

A- A A+

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η αποστολή συλλυπητηρίων προς την ΑΕΛ για τον χαμό του Αντόνιο Ντε Νίγκρις.

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Αντόνιο Ντε Νίγκρις από τον ¶ρη

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Λάρισας, Αντόνιο Ντε Νίγκρις, που έφυγε τόσο απροσδόκητα και άδικα, σε ηλικία μόλις 31 ετών, αφήνοντας πίσω του την σύζυγο και την κόρη του. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να συλλυπηθεί για την απώλεια και το σύνολο της "οικογένειας" της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάρισας».

Συλλυπητήρια από Εργοτέλη

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΠΑΕ ΑΕΛ και στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Αντόνιο Ντε Νίγκρις για τον αδόκητο χαμό του».

Συλλυπητήρια από Ηρακλή

«Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλος ο Ποδοσφαιρικός Ηρακλής, εκφράζουν τη συντριβή τους από το γεγονός του αδόκητου χαμού του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΛ, Antonio De Nigris και εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος, στην Διοίκηση και στο σύνολο της ποδοσφαιρικής Λάρισας».

Συλλυπητήρια από Πανιώνιο

«Η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Λάρισας Αντόνιο Ντε Νίγκρις, συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο και όχι μόνο. Ο μόλις 31 ετών αθλητής έφυγε πρόωρα, πολύ πρόωρα, από τη ζωή. Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του τόσο στην οικογένεια του εκλιπόντος, όσο και στην αθλητική του οικογένεια αύτη της Α.Ε.Λ. Αντί στεφάνου ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ θα καταθέσει χρηματικό ποσό σε κοινωφελές ίδρυμα της Λάρισας».

Συλλυπητήρια από Ατρόμητο

«Με βαθύτατη οδύνη η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο πληροφορήθηκαν σήμερα τον αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Λάρισας Αντόνιο Ντε Νίγκρις σε ηλικία 31 ετών.

Η «οικογένεια» του Ατρόμητου μοιράζεται μαζί με την ΠΑΕ Λάρισα τη θλίψη και το θρήνο που προκάλεσε ο θάνατος του ποδοσφαιριστή και απευθύνει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του. Ειδικότερα στη σύζυγό του και στη πεντάχρονη κορούλα του που τον ακολούθησαν φέτος το καλοκαίρι στη νέα του ποδοσφαιρική «περιπέτεια» που θέλησε να ζήσει στην Ελλάδα και δυστυχώς θα επιστρέψουν πίσω στη χώρα τους χωρίς αυτόν!»

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις