Mασκοφόροι διεθνείς με μόνο στόχο την πρόκριση

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2009 22:42
A- A A+

Με τις ειδικές χειρουργικές μάσκες έκανε την εμφάνιση της στο αεροδρόμιο του Ντόνετσκ σύσσωμη η αποστολή της Εθνικής ομάδας.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής μας έφθασαν χωρίς προβλήματα στην Ουκρανία και όλοι δηλώνουν έτοιμοι για τον κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα των μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η εικόνα των διεθνών κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο δεν ήταν η συνηθισμένη καθώς το ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είχε μοιράσει σε όλα τα μέλη της αποστολής ειδικές μάσκες, ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα μετάδοσης του ιού της νέας γρίπης.

Για τους παίκτες αυτό ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, όμως έδειξαν να το διασκεδάζουν, βγάζοντας ουκ ολίγες φωτογραφίες για… ενθύμιο. Τολμηρός εμφανίστηκε ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που είχε κατεβασμένη τη μάσκα του.

Οι Έλληνες διεθνείς θα προπονηθούν την Τρίτη στις 19:00 στο γήπεδο "Ντόνμπας Αρίνα", όπου θα διεξαχθεί την Τετάρτη το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων ενώ ο Γερμανός τεχνικός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 18:30.

πηγή www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις