Kλειστά κρατάει τα χαρτιά του ο Ρεχάγκελ

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009 15:21
UPD:17:18
ΑΠΕ-ΜΠΕ

A- A A+

Το προηγούμενο ήταν το κρισιμότερο παιχνίδι μέχρι το επόμενο. Αυτό έφτασε, λοιπόν, και η Ελλάδα πρέπει να αποδείξει πως έχει θέση στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Τόσο από θέμα αξίας και φιλοδοξιών, όσο και για να σβήσει τις κακές μνήμες του 2006, όπου έμεινε εκτός, αλλά και για να πάρει μια άτυπη εκδίκηση για τις εμφανίσεις μας το μακρινό 1994 όπου αποχωρήσαμε με σκυμμένο το κεφάλι.

Ο Ότο Ρεχάγκελ έχει κρατήσει σιγήν ιχθύος αναφορικά με τις σκέψεις του για το σημερινό κρίσιμο παιχνίδι.

Βέβαια, το μυαλό των ποδοσφαιριστών δεν θα πρέπει να ταξιδεύει από τώρα στο καλοκαίρι που έρχεται, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να αποκομίσουν και αναμνήσεις μέσα από τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Το βράδυ της Τετάρτης, και όταν το ρολόι δείξει 20.00, τότε οι Έλληνες θα πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, όχι επειδή η Ουκρανία είναι ανώτερη, αλλά επειδή οι συνθήκες του παιχνιδιού είναι κατά των διεθνών μας. Συγκέντρωση, πάθος και ηρεμία θα φέρουν την Εθνική σε θέση να πάρει την πρόκριση.

Αμφότερες οι ομάδες θα διακατέχονται με άγχος, όμως οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που θα πρέπει να έχουν τον έλεγχο και γι' αυτό οι παίκτες του Ρεχάγκελ θα βρουν ευκαιρίες να αντιδράσουν.

Κλειστά χαρτιά

Ο Ότο Ρεχάγκελ έχει κρατήσει σιγήν ιχθύος αναφορικά με τις σκέψεις του για το κρίσιμο παιχνίδι.

Αρκετοί παίκτες θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι, όμως το σχήμα μπορεί να είναι διαφορετικό από αυτό του πρώτου σκέλους. Ελλείψει Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο Παπασταθόπουλος με τον Μόρα διεκδικούν θέση δίπλα στον Κυργιάκο, εκτός αν το σύστημα επιβάλει τρεις κεντρικούς αμυντικούς, πράγμα που σημαίνει πως αμφότεροι θα πάρουν φανέλα βασικού.

Ο Τζόρβας διατηρείται κάτω από τα γκολπόστ, όπως και ο Σπυρόπουλος, αν και ο Ρεχάγκελ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του στο ΟΑΚΑ. Οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και Γκέκας είναι επίσης δεδομένποι, με τις υπόλοιπες θέσεις να διεκδικούνται από αρκετούς παίκτες.

Η πιθανή ενδεκάδα:

Τζόρβας, Κυργιάκος, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαρά, Γκέκας.

Σφύζουν από... αισιοδοξία οι Ουκρανοί

Οι γηπεδούχοι φαίνεται πως θεωρούν δεδομένη την πρόκριση και ιδιαίτερα μετά το 0-0 του ΟΑΚΑ.το συγκεκριμένο σκορ μπορεί να χαρακτηριστεί... ύπουλο, καθώς ναι μεν οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους, όμως με ένα εκτός έδρας γκολ, η Εθνική αυτόματα γίνονται το φαβορί.

Ο τεχνικός της Ουκρανίας θα παρατάξει την ομάδα του με ενισχυμένο κέντρο και θα ποντάρει στην ποιότητα του Σεφτσένκο, ο οποίος θα σηκώσει το επιθετικό βάρος. Το μηδέν παθητικό είναι ο πρώτος στόχος και σύστημα με αντεπιθέσεις είναι πιθανό.

Η πιθανή ενδεκάδα:

Πιάτοβ, Ρακίτσκι, Χατσερίντι, Κούτσερ, Κόμπιν, Μίχαλικ, Τίμοστσουκ, Γκούσιεβ, Ρόταν, Μιλέβσκι, Σεφτσένκο.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις